KØB ET STØTTEBEVIS OG HJÆLP SPARTA IGENNEM CORONA-KRISEN

Corona-krisen har fjernet næsten hele Spartas indtægtsgrundlag og ramt klubben hårdt.

Siden 1898 har Sparta Atletik og Løb opbygget en af Danmarks største og mest vindende ungdomsatletikafdelinger og har i dag mere end 1500 medlemmer i alle aldre, der træner løb og atletik.

Men corona-krisen har ramt Sparta hårdt. Et 2020 med Covid-19 har betydet aflysninger af næsten samtlige vores løbsevents – DHL Stafetten, Copenhagen Half Marathon og Copenhagen Marathon. Traditionsrige events, som udgør livsnerven for Sparta.

Med aflysningen af vores events er 95 procent af vores indtægtsgrundlag er forsvundet. Det har stillet Sparta i en meget vanskelig økonomisk situation, som for mindre end et år siden ville have været utænkelig.

Lige nu kæmper Sparta for overlevelse, og vi har hårdt brug for hjælp. Ethvert bidrag gør en forskel.


Sådan kan du støtte Sparta

1) Klik på nedenstående link, udfyld det beløb, du ønsker at støtte Sparta med, samt dit navn og din e-mailadresse. Så sender vi straks dit støttebevis til dig på e-mail.

2) Send dit ønskede støttebeløb via MobilePay og oplys din e-mailadresse i kommentarfeltet. Vi registrerer din støtte manuelt og sender dit støttebevis per e-mail inden for 1-2 døgn.

På vegne af hele Sparta
Tak for din støtte 🙏

Donér din pant til Sparta

Hvis du indleverer dine pantflasker i Meny på Østerfælled Torv (Østerbro), kan du vælge at donere pantbeløbet til Sparta.

KOMMENDE LØB

Veteran Run 2021
5 km & 1 km børneløb i Parken og Fælledparken
søndag 3. oktober kl. 13.30 / 14.30
Løbet er til støtte for de danske soldaterveteraner

Efterårsatletikskole
3 dages efterårsatletikskole for børn 7-9 og 10-15 år
Vælg mellem man-ons el. tor-lør i uge 42

Se alle løb