Posted

Selvom der er længe til den 27. august, har mere end 15.000 hold nu tilmeldt sig årets DHL Stafetten i Fælledparken. 

DHL Stafetten er populær, og muligheden for at gå de 5 km i samlet flok med sit hold har kun gjort den endnu mere populær.

De seneste to år har antallet af deltagere således været stigende og lå sidste år på over 24.000 hold, og allerede nu har 15.000 hold tilmeldt sig årets DHL Stafetten, som finder sted fra den 27. – 31. august.

Walk DHL stafetten København

Hele 20% af holdene i 2017 valgte walk-ruten. I alt 24.220 deltog i DHL Stafetten Kbh 2017.

Begrænsede pladser

De motionsbegejstrede sjællandske virksomheder har allerede besat mange telte onsdag og fredag, så disse dage er der nu kun begrænsede teltpladser tilbage.

Torsdag er der kun få startnumre tilbage og helt udsolgt af teltpladser. Hvis man vil løbe denne dag, har man derfor kun mulighed for at medbringe eget telt eller picnictæppe og slå sig ned i privatteltsområderne, hvor man ikke kan forhåndsbooke.

Onsdag den 29. august

Ledig

Få teltpladser

Torsdag den 30. august

Få startnumre

Teltpladser udsolgt

Fredag den 31. august

Ledig

Få teltpladser

Tilmeld jeres hold nu

Så hvis jeres virksomhed gerne vil løbe eller gå med til den store DHL-fest i Fælledparken til august og måske har nogle særlige ønsker til telt eller løbedag, så gælder det om at samle jeres hold nu.

Husk! I kan ændre fra stafet til walk og omvendt indtil 7. august

Tilmeld jeres DHL-hold på sparta.dk/dhl

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Mini Marathon
1 og 2 km familieløb og børneløb – Lørdag den 15. maj 2021 kl. 11.00 - 14.30

Se alle løb