Posted

Næsten 2000 store og små børn havde en skøn og festlig dag i Fælledparken til Mary Fonden og Red Barnets årlige Fri for Mobberi Børnestafetten, hvor der blev løbet med det vigtige budskab: Det er aldrig i orden at mobbe.

Fælledparken udgjorde den grønne kulisse, og vejret var lige som det skulle være til dagens Fri for Mobberi Børnestafetten.

Der var både kæmpesæbebobler, Lego, bålplads, trommeworkshop og en masse andre sjove aktiviteter for de mange børn og barnlige sjæle, der var mødt op for at løbe mod mobning.

Søskende fra Høng fik antimobbe-medalje

Søskendeparret Asger og Emma havde taget turen hele vejen fra Høng ind til København sammen med mor og far, og de var helt enige, om at det sjoveste ved løbet var, at man kunne hygge sig sammen.

Asger og Emma fik begge overrakt deres medaljer af Kristian fra Ramasjang Mysteriet, som heldigvis var ham, de helst ville have medaljen af.

Andre børn fik deres medalje af Svenning Bubandt fra DR Ultra eller Bamseven – antimobbeprogrammet Fri for Mobberis store bløde maskot.

Man hjælper hinanden, hvis man er ked af det

Det var dog ikke kun medaljerne og de sjove aktiviteter, der var vigtige til dagens stafet.

Emma og Asger og deres venner Olivia og Clara fra Virum havde i hvert fald helt forstået, hvad dagen mest af alt handlede om, nemlig hvordan man er en god ven, som ikke mobber.

“Man hjælper hinanden og trøster hinanden, hvis man er ked af det”, lyder det fra Emma.

“Og man må ikke mobbe!”, supplerer Clara, mens Olivia forklarer, at det betyder, at man ikke må drille.

Se billederne fra Fri for Mobberi Børnestafetten i København her

Du kan også se billeder fra dagen på Fri for Mobberis Instagram-profil og Facebook.com/friformobberi

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Make a Mark CPH (Aflyst)
Løb 5 /10 km i Fælledparken, så kvinder kan stå stærkere
Lørdag den 20. juni fra kl. 17.00
Alle kan løbe med! (også mænd)

Se alle løb