Posted

Advokatfirmaet Lett har udfordret deres genboere Gorrissen Federspiel til en dyst om, hvem der har det bedste DHL-heppekor. Allerede inden de to firmaer har fået løbeskoene på, er dysten i gang – hen over H.C. Andersens Boulevard!

Da advokaterne hos LETT valgte at udfordre Gorrissen Federspiel, som de til daglig bor så tæt på, at de kan vinke til hinanden, til at dyste med dem om, hvem der kan mønstre de bedste DHL-cheerleaders, udså de sig måske den forkerte modstander.

I hvert fald har Gorrissen Federspiel taget udfordringen i stiv arm.

“Hold nu op, hvor er I seje! Vi var flade af grin og bøjer os i næsegrus beundring. Det er altså et FANTASTISK banner I har fået lavet dér!”

Det var advokatfirmaet LETTs reaktion, da genboerne Gorrissen Federspiel iværsksatte en flash mob hen over H.C. Andersens Boulevard i flere meters højde.

Bare for at sige: Vi er klar til at tage imod jeres heppe-udfordring!

Se Gorrissen Federspiels flash mob til LETT her:

LETT fortsætter:

“Vi satser selvfølgelig på at slå jer i morgen… Så hvis I åbner vinduerne i morgen eftermiddag (torsdag, red.), vil I sikkert kunne høre os helt inde fra Fælledparken. Men det bliver ikke LETT at overgå dén performance… “

Dysten afgøres på Facebook.com/spartalob efter torsdag, når begge firmaer har gennemført deres heppeshow.