Posted

fri-for-mobberi-start-forsidefoto

Tag børnene eller børnebørne med til Mary Fonden og Red Barnets årlige Fri for Mobberi Børnestafetten. Den populære stafet, der sætter mobning på dagsordenen på en festlig måde, afholdes lørdag den 10. juni 2017.

Fælledparken bliver fuld af grinende, svedende og stolte børn i alle aldre, når den årlige Fri for Mobberi Børnestafetten indtager København lørdag den 10. juni 2017.

Konceptet, der består af 1 km stafet med en lille Bamseven, en flot medalje om halsen på målstregen, kendte tv-personligheder fra børnenes univers, der underholder, og et væld af herlige aktiviteter for både små og store børn, er hvert år et sikkert hit, der ofte bliver udsolgt inden løbsdagen.

Allerede nu kan de allermest utålmodige størrelser sikre sig billetten til denne festlige dag med hele familien.

Læs mere om stafetten her
Køb billet her
Køb gavekort her

Alle beløbsgavekort er gyldige to år fra udstedelsesdatoen, mens eventgavekort er gyldige til eventet i 2017 eller 2018. Fri for Mobberi Børnestafetten er gyldig til eventet i 2017.

Pris: En billet til Fri for Mobberi Børnestafetten koster 125 kr.,
Inkl.: Man får en flot T-shirt, en medalje og ikke mindst en masse sjov underholdning med i prisen.
Sted: Fælledparken, København Ø
Dato: lørdag den 10. juni 2017
Tid: Stafetstart kl. 11.00. Pladsen er åben 10 – 14.

Hele familien og søskende er naturligvis velkomne til arrangementet, men det er kun de børn, der skal løbe med, som skal have billet.

Fri for Mobberi Børnestafetten er arrangeret af Mary Fonden og Red Barnet i samarbejde med Sparta. Stafetten indgår som en del af Mary Fondens antimobbe-program “Fri for Mobberi”, som du kan læse mere om her