Posted

Eller er du vild med at løbe og måske fascineret af den magiske maratondistance på 42,195 km? Til Telenor Teen Run har du chancen for at få en helt unik løbeoplevelse tæt på nogle af verdens hurtigste maratonløbere.

Telenor Teen Run er for alle 12 – 17-årige, og distancen er skæve 4,2195. Men det er der en god grund til.

Det er nemlig præcis en tiendedel af den distance, som maratonløbere fra over 90 forskellige lande skal gennemføre til Telenor Copenhagen Marathon.

Ruten til Telenor Teen Run starter og slutter ved Telenors power zone på Øster Allé ved Parken, og herfra går den rundt i Fælledparken, hvor der er DJs og live bands undervejs til at sørge for, at din tiendedel af et maraton bliver en fest!

Tæt på verdens hurtigste løbere

Du løber også på den “rigtige” maratonrute og vil dermed opleve nogle af verdens hurtigste maratonløbere blæse lige forbi dig, umiddelbart efter du selv har gennemført de 4,2195 km.

Fra start- og målområdet i Telenors store power zone er der desuden de bedste muligheder for at følge første Telenor Teen Run og derefter hele Københavns maratonfest fra første parket, både live eller på storskærm, når løberne befinder sig andre steder på ruten.

Aktiviteter og underholdning v. Jacob Riising

I Telenors power zone vil der være masser af gang i den med DJs, lounge, food trucks, heppeområde og aktiviteter for familiens små og store medlemmer samt ikke mindst live entertainment ved Jacob Riising, som sørger for, at løbere såvel som tilskuere er topunderholdt.

Læs mere og tilmeld dig Telenor Teen Run