Posted

Med lidt over to uger til startskuddet lyder, har mere end 115.000 motionsglade kollegaer allerede nu tilmeldt sig DHL Stafetten i København.

Walk sikrer succesen

Det er ikke ofte, et motionsevent kan mønstre op imod 125.000 til start.

Men to uger før landets største DHL Stafetten indtager Fælledparken i København, er antallet af tilmeldte allerede oppe på over 115.000. Og der er ingen tvivl om, at den flotte tilslutning i høj grad kan tilskrives sidste års nyhed – en ny 5 km walk-rute, som man kan gå i samlet flok sammen med sine kollegaer.

Muligheden for at gå de 5 km har fået endnu flere op af kontorstolene og har sikret, at eventen fortsat har en fast plads i de sjællandske virksomheders kalender.

Prøv også: Mikkeller Aftenløb – 5 km, øl og dj

Imponerer i indland og udland

Det imponerende deltagerantal – der forventes op mod 125.000 deltagere – gør DHL Stafetten til verdens største stafet.

“DHL Stafetten er et unikt event, som ikke er set andre steder i verden. Vi bør være meget stolte af, at det er os, der arrangerer det. Det er jo verdens største motionsevent, vi har her i København!” fortæller Lars Nissen, der som løbschef i Sparta bruger en stor del af sine arbejdstimer – hele året rundt – på at arrangere dette enorme event med 125.000 deltagere fordelt på fem dage.

Læs også: Løbschefens favoritløb

Konceptet vækker også opsigt, når udlandet med jævne mellemrum hører om den traditionsrige event med rødderne dybt plantet i Fælledparken.

“Vi har ofte gæster fra udlandet, der kommer og ser det, og de er alle meget overvældede af det”, forklarer Lars Nissen.

Han mener, at succesen skyldes, at DHL Stafetten passer godt til den mentalitet, der hersker ude i de danske virksomheder. En mentalitet, der typisk er præget af en flad organisationsstruktur og en uformel omgangstone.

“Det er en fed måde, som firmaerne er sammen på – alle er i løbetøj, hierarkiet er udlignet, og alle sidder i det samme telt og spiser det samme mad. Det passer bare godt ind i mentaliteten i Danmark, og det er nok derfor, det for mange er blevet en tradition på linje med julefrokosten.”

Her tilmelder du dit hold til DHL Stafetten