Posted

I samarbejde med Nike lanceres nu en special edition CPH Half x NIKEiD-sko, særligt designet til dette års CPH Half.

Den første special edition CPH Half-sko

I samarbejde med Nike, som er sponsor for CPH Half, er der nu for første gang blevet skabt en særlig CPH Half NIKEiD-løbesko.

Skoen, som er af den populære model Nike Air Zoom Pegasus, er designet i tråd med CPH Halfs visuelle look og med en ekstra finish i form af et guld-swoosh, der markerer, at løbet i år bliver et IAAF Gold Label-løb – Norderopas eneste “guldhalvmaraton”.

Få dine egne CPH Half NIKEiD-sko

Du har selvfølgelig også mulighed for at løbe igennem Københavns og Frederiksbergs gader i den særlige CPH Half-sko. Og hvis du foretrækker andre farver, kan du også selv designe dine helt egne CPH Half-sko i NIKEiD-studiet.

Vær opmærksom på, at produktionstiden kan være op til 4 uger.