Posted

Startnumre til Mikkeller Aftenløbet torsdag den 17. august skal afhentes i informationen inden løbet. Læs mere her.

Afhentning af startnummer på løbsdagen

Skal du deltage i Mikkeller Aftenløbet torsdag aften den 17. august, modtager du ikke dit startnummer med posten. I stedet skal du afhente dit startnummer i informationen i Sparta Hallen, som er åben fra kl. 19.30 på løbsdagen.

Ved afhentning af startnummer skal du fremvise dit startkort, som du modtager per e-mail.

Startkort per sms

Hvis du har indtastet dit mobilnummer på din tilmeldingsprofil, vil du også på dagen modtage en sms med dit startnummer, som du kan fremvise i stedet for dit startkort. Denne service er gratis, og du vil kun modtage sms’er i forbindelse med netop dette løb.

Har du ikke oplyst dit mobilnummer, eller er du i tvivl om, hvorvidt du har, så log dig ind på din tilmeldingsprofil, hvor du selv kan ændre og tilføje.

Log ind på din tilmeldingsprofil for Mikkeller Aftenløbet her

Starten kl. 22.00 aflyst

Pga. et begrænset antal tilmeldinger til starten kl. 22.00, har vi valgt at aflyse denne start. Alle, der har tilmeldt sig denne start, vil automatisk blive overflyttet til starten kl. 21.00 eller blive tilbudt at få startgebyret refunderet.