Posted

Book nytårstraditionen i god tid – Änglamark Nytårsløb er åben for tilmelding.

Änglamark Nytårsløb er over de seneste år blevet så populært blandt løbere fra både nær og fjern, at Sparta har måttet melde udsolgt til løbet.

Änglamark Nytårløbet er nemlig begivenheden, hvor venner og familier, voksne som børn, samles til en aktiv og sjov start på årets festligste dag. Alle kan være med, for der er både et 2 km børneløb, 5 og 10 km samt halvmaraton.

Og ikke mindst er der bobler (eller saftevand) og kransekage til alle, så vi kan ønske hinanden et godt og lykkebringende nytår oven på de svedige strabadser.

Tilmeld dig Änglamark Nytårsløbet her

 Priser fra 75 / 150 kr. (børn/voksne) inkl. tidtagning, bobler/saftevand og kransekage til alle

Undgå at blive skuffet

Vent ikke til sidste øjeblik med at bestille jeres billetter til nytårstraditionen. Løbet er nemlig blevet udsolgt flere år, og det forventes også at blive udsolgt i år 🙂

Gå ikke glip af en plads

Hvis du vil være sikker på at få besked, når det er sidste chance for at få plads til Änglamark Nytårsløb, så tilmeld dig Sparta Løbs nyhedsbrev. Her får du også gode tilbud, inspiration til din træning og meget mere. Du kan altid afmelde dig igen.

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.