Posted

Tilmeldingen til Royal Run den 21. maj 2018 er nu åben, og hele Danmark er inviteret med til Kronprinsens 50 års-fødselsdag. 

Der er lagt op til en folkefest for hele Danmark, når H.K.H. Kronprinsen markerer næste år sin 50 års fødselsdag ved at invitere hele Danmark til løbefesten Royal Run i landets fem største byer.

Tilmeldingen åbner i dag, onsdag den 1. november på royalrun.dk, hvor du kan tilmelde dig enten 10 km eller one mile (1,609 km) (vælg mellem familiemile, børnemile eller motionsmile).

Læs alt om Royal Run og tilmeld dig på royalrun.dk

Læs mere og tilmeld dig Royal Run her

Løb i Danmarks fem største byer

Du kan være med til at fejre Kronprinsen ved at løbe samme rute som ham i landets fem største byer: Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Odense og København/Frederiksberg.

Royal Run København/Frederiksberg har start og mål på Frederiksberg i krydset ved Smallegade, Gammel Kongevej, Falkonér Alle og Pile Allé – og der vil være fødselsdagsfest i København og på Frederiksberg hele dagen (2. pinsedag).

København og Frederiksberg glæder sig til folkefesten

Københavns Overborgmester, Frank Jensen, ser frem til den kongelige fødselsdagsfest i byen:

”Royal Run bliver en folkefest, hvor vi fejrer kronprinsens fødselsdag med tusindvis af løbere i Københavns gader. Som vært vil vi sammen med idrætsforeninger og frivillige skabe et stærkt fællesskab omkring løbet. Jeg glæder mig til at løbe med og opfordrer alle interesserede til at tilmelde sig,” siger overborgmester Frank Jensen.

Frederiksbergs borgmester, Jørgen Glenthøj, glæder sig til at tage imod løberne på Frederiksberg Allé.

”Royal Run bliver en festdag i særklasse, og vi glæder os til at modtage fødselaren og alle løberne i målet her på Frederiksberg. Vi pynter naturligvis den smukke grønne opløbstrækning på Frederiksberg Allé med flag i dagens anledning. Jeg kan ikke forestille mig en flottere scene til et royalt løb,” siger borgmester Jørgen Glenthøj.

Royal Run er arrangeret af Danmarks Idrætsforbund, DGI og Dansk Atletik Forbund og arrangeres i regi af Bevæg dig for livet – Danmarks største idrætsvision. Sparta er teknisk arrangør på Royal Run København/Frederiksberg.