Posted

Fra trykte resultater i en særudgave af Politiken til live-resultater, billeder og real-time video på telefonen. Den digitale udvikling for CPH Marathon, som næste år kan fejre 40 års jubilæum, har været enorm, og denne udvikling fortsætter sammen med Telenor.

I den første udgave af Copenhagen Marathon i 1980 var der præcis 995 deltagere, og man skulle vente til dagen efter med at se sit resultat trykt i en særudgave af Politiken.

I dag kan man følge løberne live ude på ruten via den officielle app, man kan se live mellemtider, billeder og real-time video, og resultatet er online i det øjeblik løberen krydser målstregen.

Den digitale udviklling har været enorm, og denne udvikling kan nu forsætte, da Telenor har forlænget sponsoratet og dermed bliver en del af den store 40 års jubilæumsfest i 2019.

“Vi glæder os til for fjerde år i træk at være hovedsponsor af Telenor CPH Marathon og være med til at løfte jubilæumsudgaven til helt nye højder. Vi har allerede nået vores ambition om at blive verdens mest digitale maraton, og ser frem til at videreudvikle den digitale oplevelse for både løberne, deres familier og de mange tilskuere,” siger Lars Thomsen, kommerciel direktør i Telenor.

Hos arrangørerne Sparta Atletik & Motion er man også glade for, at Telenor har valgt at være en del af det store 40 års jubilæumsløb.

“Telenor er den perfekte partner i forhold til vores målsætning om at være verdens mest digitale maraton og digital frontrunner. Vi har igennem de sidste tre år sammen med Telenor udviklet Telenor Copenhagen Marathon til en folkefest, som involverer hele hovedstaden, og hvor resten af verden kan følge med digitalt. I 2019 skal festen være større og mere inkluderende end nogensinde før, og her skal jubilæet være løftestangen. Målsætningen er en ny deltagerrekord, både hvad angår antal løbere og tilskuere,” siger Dorte Vibjerg, der er direktør i Sparta Atletik & Motion.

Følg med på de sociale medier og Telenor Copenhagen Marathon.

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Nike Marathontest 2
15 km - Søndag den 1. marts kl. 9.30
Pris: kr. 170,-
Tilbud: Nike Marathontest 2+3 = kr. 275 (spar 105,-)

Nike Marathontest 3
21,1 km - Søndag den 5. april kl. 9.30
Pris: kr. 210,-
Tilbud: Nike Marathontest 2+3 = kr. 275 (spar 95,-)


Wings for Life App Run
Løb så langt du kan, for dem der ikke kan
Søndag den 3. maj kl. 13.00 - 16.00
Inkl. gratis T-shirt til de 200 første tilmeldte

Breakfast Run i Tivoli
30 minutters velgørenhedsløb i Tivoli - lørdag 16. maj kl. 10.00
Løb for at støtte Børnecancerfonden - maks. 500 pladser

Se alle løb