Posted

Advokatfirmaet Lett er topklar til næste uges DHL Stafetten, hvor de har valgt at udfordre nabo-advokaterne til en dyst udover det sædvanlige.

Marlene Winther Plas og hendes kollegaer fra det københavnske advokatfirma Lett kan se frem til en DHL Stafetten med ekstra gang i den.

De har nemlig valgt at udfordre et andet advokatfirma til en lidt usædvanlig dyst – en dyst, som ikke handler om at løbe stærkt.

I stedet har de udfordret deres naboer – advokatfirmaet Gorrissen Federspiel – på, hvem der har de bedste cheerleaders. Lett medbringer selv et entusiastisk heppekor og er spændte på, om Gorrissen Federspiel kan overgå dem med pom pom’er, bannere og tilråb.

Hos naboerne har man accepteret udfordringen:

“Tak til LETT for den sjove udfordring. Hos Gorrissen Federspiel er vi vant til at stå sammen og bakke hinanden op – det gælder også til DHL Stafetten. Her vil vores entusiastiske heppekor give gejst, energi og styrke til vores hurtige løbere,” lover advokat Uffe Bøgelund Jensen, der i en årrække har været tovholder på Gorrissen Federspiels deltagelse i DHL Stafetten.

Følg med på Facebook, hvor du kan være med til at afgøre dysten i næste uge.

Se også: Rambøll udfordrer konkurrenter til dyst

Sådan laver I selv en DHL-udfordring

  • Dyst på hurtigste hold – vi leverer som standard resultatoversigt med holdtider til jer på løbsdagen, men kan efter aftale levere andre resultater (læs mere nedenfor).
  • Dyst på bedste heppere, mest opfindsomme udklædning, flotteste teltlejr – eller andet, I selv finder på. Ved sådanne dyster afgør I selv vinderen.
  • Se, om I kan finde det firma, I vil dyste mod, på deltagerlisten her (ellers kan man tilmelde sig så længe der er ledige pladser).

Få mere sjov ud af dysten

  • I kan også afholde jeres egen præmieoverrækkelse eller fejring,
  • lade et tredje firma være dommer i de kvalitative dyster,
  • eller invitere til taber-øl eller vinderchampagne i jeres lejr.

Del jeres udfordring – hashtag med #klartildhldyst og #dhlstafettenkbh

  1. Lav en kort video, et billede eller et opslag på sociale medier, hvor I udfordrer et andet firma.
  2. Del udfordringen på Facebook.com/spartalob, på Instagram eller Twitter med hashtaggene #dhlstafettenkbh og #klartildhldyst så jeres konkurrent kan se, at de er blevet udfordret.
  3. Skriv til [email protected] hvis I ønsker resultatlister leveret på løbsdagen, så I kan afgøre dysten. Vi deler også meget gerne jeres udfordring og hjælper med at servere den for konkurrenten.

… Og så er det bare med at komme i gang med at dyste!

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Make a Mark CPH (Aflyst)
Løb 5 /10 km i Fælledparken, så kvinder kan stå stærkere
Lørdag den 20. juni fra kl. 17.00
Alle kan løbe med! (også mænd)

Se alle løb