Posted

Efter de nye restriktioner, er det desværre umuligt at afvikle BMW 5K Super Sunday 8. november. Læs mere her.


Søndag den 8. november skulle have været dagen, hvor vi med et corona-venligt setup igen kunne invitere løbere på alle niveauer ud at løbe et friskt 5 kilometerløb med nummer på maven, målportal, tidtagning og alt det, vi kender og savner.

Men med det nye forsamlingsloft på 10 personer, kom der en uoverstigelig forhindring i vejen, og trods længere tids hovedbrud, må vi desværre konstatere, at det ikke er lykkes at komme frem til et alternativt koncept for afviklingen, der overholder sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Det betyder derfor, at vi desværre er tvunget til at aflyse BMW 5K Super Sunday i denne omgang.

Ny dato i foråret

Det er dog ikke ensbetydende med, at vi ikke vil afholde BMW 5K Super Sunday på et andet tidspunkt.

Vi vil forsøge at tage revanche i foråret, men pga. omstændighederne er vi ikke i stand til at melde en dato ud på nuværende tidspunkt.

Fuld refundering af deltagergebyr

Alle tilmeldte får selvfølgelig deres penge tilbage, og det kommer til at ske via en automatisk overførsel. Alle tilmeldte har fået besked via e-mail.

Næste løb er Sparta Nytårsløb

Med aflysningen /udskydelsen af BMW 5K Super Sunday er det næste løb i Spartas løbskalender dermed Spartas Nytårsløb den 31. december, som vi krydser alle vores fingre for, at vi kan afholde.

Pga. corona ændrer vi dog løbet en smule i år, så det kun bliver muligt at løbe 5 km eller 2 km børneløb. Til gengæld afvikler vi i flere heats fra kl. 9.00 – 13.30.

Tilmeldingen til det ændrede Nytårsløb åbner snart, og det bliver først til mølle-tilmelding. Følg med i vores nyhedsbrev og på facebook.com/spartalob og Instagram.com/spartalob for at få besked, når det sker.

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Mini Marathon
1 og 2 km familieløb og børneløb – Lørdag den 15. maj 2021 kl. 11.00 - 14.30

Sommer-atletikskole uge 26
Sommeratletikskole for børn 7-15 år
Hver dag fra kl. 9.00 – 15.00 på Østerbro Stadion
Uge 26: 29. juli - 2. juli

Se alle løb