Posted

Tre atleter fra Sparta var torsdag i aktion ved Bislett Games i Oslo, og det blev til to nye personlige rekorder.

Torsdag aften var der det traditionsrige Bislett Games i Oslo, som er en del af Diamond Leauge-serien. Tre atleter fra Sparta havde fået start ved forstævnet, og de leverede alle på højeste niveau.

Sejr og ny PR

Benjamin Gabrielsen og Sebastian Pedersen stillede op i længdespring, og de udnyttede begge deres adgangsbilletter og præsterede fremragende resultater.

Især Benjamin Gabrielsen havde en dag, som han nok ikke lige glemmer. Efter at have været plaget af sygdom i en lang periode og senest have sprunget 7.27 meter, leverede han intet mindre end det længste spring, han nogensinde har præsteret.

Med 7.87 meter vandt han stævnet og sprang sig ind som den anden bedste dansker nogensinde, idet han rykkede fra en femteplads til andenplads på alletiders rangliste.

Det var dermed en glad Benjamin, der samtidig kom tæt på kravet til det kommende EM i Berlin, som lyder på 7.95 meter. Benjamin får chancen for at klare krav igen ved Copenhagen Athletics Games på Østerbro Stadion tirsdag den 26. juni, hvor Sparta selv er værter for det internationale stævne.

Sebastian Pedersen sprang sig ind på en flot andenplads, da han med 7.52 meter kun var en centimeter fra sin personlige rekord.

Ny PR til kæmpe talent

Den tredje spartaner, der var i aktion, var Andreas Lindgreen på 1500 meter.

Med tiden 3.43,52 løb han med 1. pladsen i en imponerende sejr, og tiden var samtidig en ny personlig rekord.

Det var tilmed den fjerde hurtigste tid nogensinde af en spartaner, og den hurtigste danske tid i to år, ligesom han blot var få sekunder fra at slå en 50 år gammel DUR20-rekord (årgangsrekord) og U23-rekorden fra 1975. Det tegner altså rigtigt godt for fremtiden for den kun 20-årige spartaner.

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Mini Marathon
1 og 2 km familieløb og børneløb – Lørdag den 15. maj 2021 kl. 11.00 - 14.30

Se alle løb