Posted

Superfænomenet Anna Emilie Møller tog en suveræn 1500m-sejr ved Copenhagen Athletics Games tirsdag aften.

At Anna Emilie Møller er et af de største talenter i dansk atletik nogensinde, beviste hun endnu en gang ved Copenhagen Athletics Games tirsdag aften på Østerbro Stadion. Her vandt hun i ganske overlegen stil 1500 meteren for kvinder.

Hun lagde sig fra starten af løbet lige i hælene på haren, og da haren stod af, løb hun i suveræn solo-stil resten af vejen i mål.

Håbet var, at hun kunne slå en legendarisk dansk U23-rekord, som snart har 40 års jubilæum. Rekorden lyder på 4.10.7, men med Anna Emilies tid på 4.19.43 var det unge talent et stykke fra. Men det var et helt bevidst valg.

”Vejret og feltet var ikke til et rekordforsøg i dag, så jeg valgte at have fokus på at løbe et taktisk klogt løb, hvilket harmonerer godt med, at jeg i weekenden skal løbe landskamp, og der bliver det helt sikkert også et taktisk løb. Men jeg kommer til at løbe efter rekorden igen på et tidspunkt,” sagde Anna Emilie Møller efter sejren.

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Mini Marathon
1 og 2 km familieløb og børneløb – Lørdag den 15. maj 2021 kl. 11.00 - 14.30

Se alle løb