Posted

Tag med på Sparta og Nikes sommeratletikskole, hvor børn fra 7 – 15 år kan prøve alt fra længdespring og stafet til boldkast og akrobatik i ugerne 26 – 31.

Så er der igen sommerferiesjov på programmet! Nu er tilmeldingen nemlig åben til Sparta og Nikes atletikskole i sommerferien.

Atletikskolen er i ugerne 26-31, og børnene bliver delt op i hhv. 7-9 år og 10-15 år.

I løbet af ugen kommer børnene til at prøve kræfter med atletikkens discipliner på en børnevenlig måde og med masser af plads at boltre sig på Østerbro Stadion. Der er garanti for en uge med fuld fart på, sved på panden og ikke mindst nye venner og spændende oplevelser.

Undervisningen står Spartas dygtige atleter og ungdomstrænere for, og nogle gange kommer der endda gæsteundervisning af atleter, der har været med til OL eller andre store mesterskaber.

En uge fuld af sjove og blandede aktiviteter

En uge på atletikskole byder bl.a. på boldkast, længdespring, højdespring og en masse løb i fuld fart, så børnene får lov at snuse til, hvad atletik er. Derudover er der selvfølgelig masser af sjove lege og akrobatiske øvelser på programmet.

Der er altså lagt op til en rigtig sjov uge med mange forskellige aktiviteter, og man behøver slet ikke at have prøvet atletik før.

Det vigtigste er, at man er klar til en aktiv uge med masser af udendørs sjov og ballade. Hvis vejret er rigtigt dårligt, går vi indendørs i Sparta Hallen, og ugen slutter sædvanligvis af med en sjov film og masser af kage.

Det får I:

En uge på atletikskole koster 800 kr. For det får man:

  • En uges professionel atletikundervisning mandag – fredag kl. 9 – 15
  • En Nike atletikskole-T-shirt
  • Et flot diplom
  • Masser af sjov og udfordringer
  • Nye venner

Husk gode løbesko og tøj, der passer til vejret, samt mad og drikke til en hel dag, hvor kroppen bliver brugt i mange timer.

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Halloweenløb i ZOO
Et (u)hyggeligt familie-Halloweenløb i Københavns ZOO
Søndag den 30. oktober kl. 9.00
Inkl. gratis éntré til ZOO

Nytårsløbet ’22
Lørdag den 31. december på Østerbro
Distancer fra 2 km børneløb til 5, 10 og halvmaraton
Gratis for medlemmer af 'Sparta Klassisk'

Copenhagen Marathon ’23
42,195 km - Søndag den 14. maj 2023 kl. 9.30
Et certificeret World Athletics Road Race Label-event
Gratis for medlemmer af 'Sparta Klassisk'

Se alle løb