Bliv en del af BIG FOUR Hall of fame!

Alle atleter, der gennemfører KMD Ironman 70.3 Elsinore, Telenor Copenhagen Marathon, KMD Ironman Copenhagen og Copenhagen Half Marathon inden for samme kalenderår, indlemmes i BIG FOUR Hall of fame.

 

 

Endelige rankings for 2018*

*Med forhold for ændringer! 

Hvad er BIG FOUR?

BIG FOUR er et samarbejde mellem Sparta Atletik & Motion og IRONMAN Denmark, som støttes af Københavns officielle turismeorganisation, Wonderful Copenhagen. En BIG FOUR består af fire Greater Copenhagen Achievements, som er udvalgt på baggrund af den hårde fysiske præstation, den klassiske distance og det internationale format.

 

Hvordan gennemfører jeg en BIG FOUR?

Hvis du vil optages i BIG FOUR Hall of Fame, skal du gennemføre alle fire BIG FOUR-events inden for samme kalenderår. Når du gennemfører det sidste event i serien, Copenhagen Half Marathon, i september, registreres du som BIG FOUR-finisher * og modtager efter sæsonafslutning en invitation til den årlige officielle celebration ceremony.

(registreringen er manuel, så det er vigtigt, at bruger samme navn, evt. mellemnavne, efternavn og fødselsdato ved tilmelding)

Celebration ceremony

Ved den årlige celebration ceremony indlemmes og hyldes nye medlemmer i BIG GOUR Hall of Fame.

BIG FOUR community & events

Som BIG FOUR-finisher bliver du en del af et netværk af andre engagerede atleter og inviteres til eksklusive events for alle BIG FOUR-finishers.

Jagten på den hurtigste tid

Udover æren er der også præmier på spil. Der er således præmier til den kvindelige og mandlige finisher med den sammenlagt hurtigste tid.

I BIG FOURs premiereår 2016 gennemførte 35 atleter en BIG FOUR. I 2017 gennemførte 107 atleter.

Rekorderne for mænd og kvinder er:

18 timer 22 minutter 19 sekunder sat af Anders Aaskov-Hansen

19 timer 39 minutter 48 sekunder sat af Lærke Lilleøre

Til årets BIG FOUR celebration ceremony kåres årets hurtigste BIG FOUR finisher (M/K)