Posted

Hele ruten til Telenor Copenhagen Marathon er lukket for trafik søndag den 22. maj. Skal du igennem København denne dag, så se her hvad du skal være opmærksom på.

Ruten er lukket for trafik kl. 7 – 16

Hele ruten til Telenor Copenhagen Marathon er på løbsdagen søndag den 22. maj spærret for biltrafik fra kl. 7.00 – 16.00. Vejene lukkes løbende efterhånden som feltet når frem – mellem kl. 7 og 8 – og genåbnes så hurtigt som muligt, mellem kl. 15 og 16. Vejlukningerne berører Islands Brygge, City, Østerbro, Nørrebro og Vesterbro.

Bilister kan krydse ruten tre steder

Er man i bil, kan man mellem kl. 7 og 16 kun krydse ruten via tra trafiksluser placeret i Fredensgade (Nørrebro), Holmens Kanal (City) og Nørre Farimagsgade (City).

Se ruten og slusernes placering på det interaktive kort her

Til fods eller på cykel? Tag hensyn når du krydser ruten

Selvom ruten er spærret for biltrafik i hele tidsrummet, kan fodgængere krydse ruten når der ikke er løbere. De tilstedeværende officials vil være behjælpelige med at guide fodgængere over ruten, og vi beder om at man følger deres instruktioner og udviser hensyn over for deltagerne.

Benyt offentlig transport hvis du kan

Hvis du har mulighed for det, så lad bilen stå og benyt dig af offentlig transport. Mens nogle buslinjer vil være berørt af løbet, kører S-tog, Metro og regionaltog i normal drift.

Det er en god ide at planlægge din rejse gennem København på rejseplanen.dk – den tager højde for vejlukninger og andet trafikinformation.

Her kan du finde detaljeret information

Læs meget mere om hvordan Telenor Copenhagen Marathon berører trafikken i de enkelte bydele, og se præcise tider for vejlukninger samt trafikkort over alle bydele.

Klik her

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Make a Mark CPH
Løb 5 /10 km i Fælledparken, så kvinder kan stå stærkere
Lørdag den 20. juni fra kl. 17.00
Alle kan løbe med! (også mænd)

BMW Havneløb
5 og 10 km - Torsdag den 13. august 2020 kl. 18:30 og 19:00

DHL Stafetten København
DHL Stafetten Kbh fejrer 40 års jubilæum!
5x5 km stafet / 5 km walk - Mandag 24. - fredag 28. august kl. 18.00

Se alle løb