Spartanere til CPH Half

Posted

Vil du have mere struktur på din løbetræning, bedre resultater eller gode klubkammerater at løbe sammen med? Som medlem af Sparta får du mere ud af dit løb. 

Få mere ud af din løbetræning

I Sparta får du struktur på din træning og vil opleve, hvordan du med udfordrende kvalitetstræning kan blive en bedre og hurtigere løber. Det sørger vores uddannede trænere for, som er dedikerede til at hjælpe dig til fremskridt.

Udover struktur og fremskridt får du en masse gode klubkammerater, som er med til at give Sparta et fantastisk socialt sammenhold.

Træning på alle niveauer

Uanset om du gerne vil begynde med at løbe, er let øvet eller på eliteniveau, er der med sikkerhed et træningshold, der passer til dig.

Sparta er for alle, og vores mission er at hjælpe løbere på alle niveauer til at opnå resultater og blive bedre til det, vi elsker – nemlig at løbe.

Se hvilke træningshold du kan vælge imellem

Hvad inkluderer et medlemskab?

Et medlemskab inkluderer fri træning næsten alle ugens dage, hvor du fra gang til gang kan vælge lige præcist det hold, der passer til dit niveau.

Inden du melder dig ind, anbefaler vi at du kommer og løber med til en hverdagstræning mandag – torsdag kl. 17.30, hvor du også kan få en snak med trænerne på de forskellige hold. Vi mødes i Idrætshuset ved Østerbro Stadion, Gunnar Nu Hansens Plads 7 ca. 10 minutter før.

Læs også: Henriette: “Jeg ville finde løbeglæden”

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Make a Mark CPH (Aflyst)
Løb 5 /10 km i Fælledparken, så kvinder kan stå stærkere
Lørdag den 20. juni fra kl. 17.00
Alle kan løbe med! (også mænd)

Se alle løb