Tjekliste - bliv klar til DHL Stafetten

Posted

Om lidt går DHL Stafetten løs. Vi har lavet en nem tjekliste til, hvordan I bliver helt klar, parat til start.

I næste uge går det løs til årets DHL Stafetten i Fælledparken. Forhåbentlig har I allerede godt styr på jeres hold, forsyninger af mad og drikke, løbetrøjer og al den slags.

Men derudover kan du også selv sørge for at have styr på en række ting, så både du og dine kollegaer får det allermeste ud af DHL Stafetten og får en fantastisk aften sammen. Vi lavet en kort tjekliste med praktisk information, så I kan blive helt klar, parat til start 💨

Læs med her ⤵️ 

1. Få styr på jeres startnumre

Jeres startnumre er sendt afsted med posten. Hvis de uheldigvis ikke skulle komme frem inden løbsdagen, eller hvis I har tilmeldt jer for sent til at få dem med posten, skal I ikke gå i panik.

I skal i så fald bare hente jeres startnumre i Spartas information/udleveringstelt fra kl. 16.30 den dag, I skal deltage. Har I flere spørgsmål til forsendelse eller afhentning af startnumre, kan I læse mere her

2. Brug appen – den er mega smart

Har du ikke hentet DHL Stafetten Kbhs app endnu, så gør det – og få adgang til en masse smarte funktioner. Med appen i hånden kan I bl.a.:

Finde rundt på pladsen med et smart, interaktivt kort
√ Få en push-besked, når næste løber skal være klar
(gå til ‘mit hold’, tryk på stjernen og derefter klokken)
√ Oprette sjove dyster mod andre hold
√ Beregne dit løbetempo
√ Se live resultater

 
 

3. Se jeres resultater

I kan se jeres tider – både jeres individuelle og hele holdets tid – live i DHL Stafetten Kbh appen. I kan også se alle tider på sparta.dk/dhl

Husk, at hvis I vil have jeres navne til at fremgå af resultatlisten, skal I selv indtaste jeres navne på jeres holdprofil enten før eller efter, I har løbet/gået.

Log ind på jeres profil her

4. Find rundt – brug appens interaktive kort

Vi har nok alle prøvet at fare lidt vild i teltbyen… Selvom det kan være rigtigt hyggeligt at spørge andre om vej, så er det altså virkelig smart at bruge det interaktive kort i DHL Stafetten Kbh’s app, hvor du kan søge og se placeringen for din egen virksomhed.

Du kan også finde et oversigtskort over pladsen her

5. Kom nemt til Fælledparken med DOT’s Eventbillet

Vi anbefaler klart at tage cykel eller offentlig transport til Fælledparken. DOT har til lejligheden lavet en smart og billig DHL Stafetten-Eventbillet, som gælder i 12 timer. Billetten køber du via DOT-appen, og den koster 30 kr. for 1-4 zoner og 60 kr. for op til 99 zoner.

Scan QR-koden eller brug linket nedenfor:

QR kode til Eventbillet

 
 

6. Planlæg jeres holdfoto

Sørg for at få et gratis holdfoto med hjem til at pynte på jeres DHL Stafetten fotovæg. I kan få taget holdfoto enten ved stafet- eller walkstarten fra kl. 17.30 – 21.30.

7. Nyhed! Forhåndskøb vouchers til øl og sodavand

I behøver ikke være nervøse for at dehydrere. Udover vand og de gratis drikkevouchers i jeres mad-/snackkasse kan I proviantere yderligere med kolde fadøl, sodavand og vin i Carlsbergs barer på pladsen. I kan betale med kort, kontant eller MobilePay.

Som noget nyt kan I også forhåndskøbe vouchers, som I kan fordele til jeres deltagere. Jo flere I køber, desto billigere bliver det.

 
 

8. Sorter jeres affald og aflever brugte krus til genanvendelse

Under DHL Stafetten bliver Fælledparken omdannet til én stor by, som uundgåeligt resulterer i en del affald. Vi håber derfor, at I igen i år vil være søde at hjælpe os med at samle jeres eget affald og sortere pap og pant for sig.

 Nyhed! Vores barer bruger i år krus, som skal genanvendes, så vi kan reducere vores aftryk og passe på miljøet 🍻♻️

For at genanvendelses-regnestykket kan gå i plus er det vigtigt, at alle krusene bliver indsamlet – og ikke smidt i skraldespanden. Aflever derfor jeres brugte krus i de opstillede beholdere rundt på pladsen, mange tak 🙏 

9. Del jeres case og få fortalt jeres historie

Hvorfor løber I DHL Stafetten? Hvad betyder det for jeres arbejdsplads? Har I en fantastisk DHL-ildsjæl, der hvert år sørger for jeres event? Gør I noget særligt ud af jeres deltagelse?

Vi vil gerne høre, hvorfor I deltager i DHL Stafetten. Hvis I sender jeres historie til os på en besked via facebook.com/spartalob eller Instagram.com/dhlstafetten_kbh inden den 30. september, deltager I i konkurrencen om 2 gratis hold til næste års DHL Stafetten.

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Halloweenløb i ZOO
Et (u)hyggeligt familie-Halloweenløb i Københavns ZOO
Søndag den 30. oktober kl. 9.00
Inkl. gratis éntré til ZOO

Nytårsløbet ’22
Lørdag den 31. december på Østerbro
Distancer fra 2 km børneløb til 5, 10 og halvmaraton
Gratis for medlemmer af 'Sparta Klassisk'

Copenhagen Marathon ’23
42,195 km - Søndag den 14. maj 2023 kl. 9.30
Et certificeret World Athletics Road Race Label-event
Gratis for medlemmer af 'Sparta Klassisk'

Se alle løb