youtube facebook instagram Flickr Hent CPH Half Appen
  • en

Træning

Alle kan træne sig op til at løbe DHL Stafetten. Det kan gøres på mange forskellige niveauer – alene eller sammen med andre – og samtidigt være både være sjovt og motiverende.

Har man ikke lyst til at løbe, kan man i stedet gå de 5 km sammen med sit hold.

Gå til DHL Stafetten Kbh’s hjemmeside

Træningsprogrammer

Med disse programmer kan du blive klar til DHL Stafetten på 7 uger. For nogle vil det være fornuftigt at starte træningen tidligere, og her gælder det om at tage det med ro og bare komme ud at løbe 1-2 gange om ugen og gerne skiftevis løbe og gå undervejs.

7 ugers program for begyndere
– Kom igennem uden åndenød
7 ugers program for øvede
– imponér kollegaerne med en skarp tid
Se gode træningsøvelser på video

Tip! Hver gang der optræder en løbeteknisk øvelse i træningsprogrammerne, kan du klikke på selve ordet og åbne instruktionsvideoen i din browser. Du kan også se alle instruktionsvideoerne her

Træn med Sparta

Sparta, som arrangerer DHL Stafetten, er også Danmarks største løbe- og atletikklub med hjemmebane på Østerbro Stadion. Vi tilbyder træning på alle niveauer næsten alle ugens dage – uanset om du er supermotionist eller bare gerne vil i gang med at lunte eller måske endda walk.

Der er helt sikkert et hold for dig også. Du kan finde en oversigt over alle vores hold på motion.sparta.dk/traening og få et indblik i træningen ved at følge @spartalob på Instagram.

Træn og bliv klar til DHL Stafetten med Sparta

I Sparta er der plads til løbere på alle niveauer – fra begyndere til eliteløbere.

Bliv klar til DHL Stafetten – sammen!

DHL Stafetten er et oplagt udgangspunkt for at kickstarte hele virksomhedens fælles træning. På den måde får jeres virksomhed mere ud af DHL Stafetten både socialt og sundhedsmæssigt.

Her kan du læse mere om, hvordan tidligere eliteløber og træningsinspirator Henrik Them kan hjælpe jeres virksomhed med at komme i gang.

Vælg mellem disse events / forløb

Book firma-kick-off event: Kom nemt i gang
Book træningsforløb: Kom i form sammen
Book rådgivning: Få det maksimale ud af DHL Stafetten

img_1481

“Effekten ved denne her løbetræning, mener jeg helt klart er, at vi har en bedre sundhed og et stort engagement i virksomheden”

Ole Torp Aundal, tovholder i Rambølls løbeklub

Priser & kontakt

Them-400x400

Kontakt Henrik Them

på [email protected] eller på tlf.: 20 70 90 01 for at forhøre dig om priser og muligheder, eller hvis du har spørgsmål til træningen.

Udfordr jeres konkurrenter til dyst

Udfordr jeres konkurrenter til en sjov DHL-dyst
Klik her for at se, hvordan andre har gjort