Posted

Tirsdag den 10. maj kan du løbe 5 eller 10 km til BMW City Løb. Det er det første af sommerens tre stemningsfulde BMW-løb, som foregår tre forskellige steder i København – og vi starter i Kødbyen på Vesterbro.

For at markere starten på de tre hyggelige sommerløb har dygtige Lea Letén fået til opgave at kreere en flot plakat, som skal rumme den festlige og inkluderende sommerstemning på Vesterbro, der kan opleves til BMW City Løb.

Læs mere om løbet og tilmeld dig her

Har kan du læse om, hvordan plakaten er blevet til:

“Jeg startede med at cykle ruten igennem på en blæsende vinterdag og fotografere alt på min vej. Mit formål var, at jeg gerne ville inkludere alle de mest markante ting og steder fra ruten på plakaten”, fortæller Lea Letén om sine forberedelser til plakaten, og fortsætter:

“Jeg kender selv sommerstemningen fra Sønder Boulevard, og jeg ved, at BMW-løbene emmer af netop den stemning, så det var helt klart den, der skulle være i fokus.”

“Jeg laver som oftest børnebøger, og mine figurer har taget form efter det – så hvis plakaten har et lidt barnligt touch, så kan forklaringen findes der. Jeg forsøgte at vise, at alle er velkomne på turen – med og uden den tip-top veltrænede krop. Så her passede mine rundformede figurer jo fint.”

“Jeg har lavet alle delelementer i akvarel, scannet dem og lagt dem sammen digitalt – det er nødvendigt at kunne flytte rundt på sagerne, når der er så mange informationer og ting, der skal med på én plakat. Men jeg kan godt lide varmen fra håndmalet akvarel frem for rene digitale tegninger.”

Se hele plakaten og download den her

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Nike Marathontest 2
15 km - Søndag den 1. marts kl. 9.30
Pris: kr. 170,-
Tilbud: Nike Marathontest 2+3 = kr. 275 (spar 105,-)

Nike Marathontest 3
21,1 km - Søndag den 5. april kl. 9.30
Pris: kr. 210,-
Tilbud: Nike Marathontest 2+3 = kr. 275 (spar 95,-)


Wings for Life App Run
Løb så langt du kan, for dem der ikke kan
Søndag den 3. maj kl. 13.00 - 16.00
Inkl. gratis T-shirt til de 200 første tilmeldte

Breakfast Run i Tivoli
30 minutters velgørenhedsløb i Tivoli - lørdag 16. maj kl. 10.00
Løb for at støtte Børnecancerfonden - maks. 500 pladser

Se alle løb