Børn og teens kan løbe Telenor Teen Run og Politiken Mini Maraton i forbindelse med Telenor CPH Marathon

Posted

Giv hele familien store løbsoplevelser den 12. – 13. maj til børnenes Politiken Mini Maraton og de unges Telenor Teen Run. 

Skal mor, far, onkel eller moster løbe Telenor CPH Marathon søndag den 13. maj, så kan hele familien være med – og ikke kun på sidelinjen.

Maratonweekenden den 12. – 13. maj kan nemt blive en stor oplevelse, som hele familien kan få sjove minder med hjem fra.

I løbet af weekenden er der nemlig løb for både store, små og dem midt imellem, når Politiken Mini Maraton og Telenor Teen Run løber af stablen.

Løb og vind fede præmier til Telenor Teen Run

Med Telenor Teen Run gentages sidste års nyhed for teenagers, og alle unge mellem 13 og 19 år kan deltage i Telenor Teen Run søndag den 13. maj kl. 10.00, hvor der virkelig er mulighed for at løbe stærkt og imponere familie og venner.

Telenor Teen Run har start og mål på Islands Brygge samme sted som alle de hurtige maratonløbere, så man kan sole sig i de mange tilskueres klapsalver og maratonløbernes rampelys over en distance på 1000 meter.

Der er en goodiebag til alle deltagere, lækker chokolade fra Simply Chocolate, is fra Kødbyens Is og lækre præmier på højkant. Så find løbeskoene frem og vær med!

Det koster 50 kr. at deltage inkl. goodiebag, vand, chokolade og is m.m.

Tilmeld dig Telenor Teen Run her

Kom med til en festlig og aktiv weekend for hele familien den 12. – 13. maj, hvor både voksne, teens og tumlinger kan være sammen om glæden ved løb.

Børnenes eget Politiken Mini Maraton lørdag 12. maj

Lørdag den 12. maj løber det festlige Politiken Mini Maraton af stablen i forbindelse med Telenor CPH Marathon Expoen på Østerbro Stadion. Her kan både både store børn og klapvognsstørrelser få sved på panden på distancer på 1 eller 2 km.

Lige inden starten er der fælles opvarmning, og alle børn kan stolte modtage en medalje på målstregen og få taget et gratis foto til væggen derhjemme. Der er plads til hele familien på Østerbro Stadions grønne græs, hvor børn bl.a. kan tage en tur på hoppeborgen eller lave deres eget heppegrej, mens far og mor nyder en kop kaffe fra kaffeloungen.  

Det koster 100 kr.  at per barn at deltage, inkl. vand, frugt, medalje og print-selv diplom.

Tilmeld børnene til Politiken Mini Maraton her

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

Tilmeld dig CPH Half 2019

 

 

DHL Stafetten København