Posted

Copenhagen Half Marathon 2020, som var planlagt til at løbe af stablen den 13. september i år, er blevet aflyst grundet COVID-19.

Vi er kede af, at vi må meddele, at vi ser os nødsaget til at aflyse Copenhagen Half Marathon på grund af corona-virussen, men også på grund af manglende retningslinjer for større arrangementer for resten af året.

Vi ved, at det er en beslutning som vil skuffe tusindvis af løbere, og vi er mindst lige så skuffede som jer. Men vi tror ikke på, at det vil være muligt at afholde Copenhagen Half Marathon i 2020, og derfor har vi valgt at trække stikket.

Dorte Vibjerg, administrerende direktør i Sparta udtaler:

“Efter sidste år med verdensrekorden i København har den internationale løbescene virkelig fået øjnene op for vores event, og i år var 42 procent af alle tilmeldte fra udlandet, og mange ved ikke, hvordan de står i forhold til transport og overnatning med de nuværende regler. Vi, og deltagerne, kan ikke vente til efter sommerferien på de nye retningslinjer for større arrangementer fra efter august. Derfor ser vi os nødsaget til at aflyse verdens hurtigste halvmaraton, som ellers hvert år tiltrækker tusindvis af turister til København,” lyder det fra Dorte Vibjerg.

Næste år vil Copenhagen Half Marathon finde sted den 19. september, og vi håber selvfølgelig, at mange af jer vil støtte op om næste års event, hvor vi vil vise, hvad det er, som gør København til et specielt sted at løbe et halvmaraton.

Vi glæder os til, at vi kan løbe sammen igen.

Pas godt på jer selv i mellemtiden.

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

BMW Havneløb
5 / 10 km - torsdag den 11. august
Start kl. 18.30 / 19.00
Gratis for medlemmer af 'Sparta Klassisk'

DHL Stafetten København
5x5 km stafet / 5 km walk i Fælledparken
Mandag 29. august - fredag 2. september kl. 18.00
Gratis for hold bestående af medlemmer af 'Sparta Klassisk'

Copenhagen Half Marathon
21,0975 km - Søndag den 18. september 2022 kl. 11.15
Maks. 25.000 pladser
Gratis for medlemmer af 'Sparta Klassisk'

Se alle løb