Posted

Prisen er en kulmination efter hårdt arbejde, hvor det er lykkedes at tiltrække eliten og bredden til et udsolgt event i 2019.

I går kunne Dorte Vibjerg på vegne af Sparta Atletik & Løb og Dansk Atletik modtage prisen for Årets bedste sportevent 2019, hvor Copenhagen Half Marathon 2019 var årsag til, at vi vandt prisen.

Lige siden 2014 har Sparta Atletik & Løb og Dansk Atletik arbejdet målrettet mod at gøre Copenhagen Half Marathon til et verdensklasse event. Det er ikke kun målt på eliten hvor Geoffrey Kamworor brød løbemuren og satte verdensrekord, men også for alle andre. 2019 var det første år, hvor Copenhagen Half Marathon kunne melde udsolgt med 25.000 løbere.

Der er ingen tvivl om, at den store succes skyldes et fantastisk samarbejde mellem vores sponsorere, de frivillige og alle medarbejderne. Sammen har vi formået at løfte løbet op i nye højder. Hvert år arbejder vi og DA hårdt på at skabe endnu bedre sportsoplevelser for alle løberne, og tiltrække turister til København.

Sparta og DA ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med Københavns Kommune og Wonderful Copenhagen, og vi vil ikke arbejde mindre hårdt i fremtiden – tværtimod.

Vi vil være med til at fastholde Danmark og københavn som et sted, hvor både danskere og turister kan få ekstraordinære (løbs)oplevelser.

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Make a Mark CPH (Aflyst)
Løb 5 /10 km i Fælledparken, så kvinder kan stå stærkere
Lørdag den 20. juni fra kl. 17.00
Alle kan løbe med! (også mænd)

Se alle løb