Posted

Når CPH Half skydes i gang søndag kl. 11.15, er der flere muligheder for at følge løbet på nærmeste hold – enten på sidelinjen eller live via forskellige medier.

Både i start- og målområdet og langs ruten vil der være spækket med kameraer – lige fra håndholdte og kranførte kameraer til kameraer på motorcykler og helikopter. Det betyder, at alle vil kunne følge løbet tæt, også selvom man ikke kan være med på sidelinjen.

DR live

CPH Half dækkes live af DR, som streamer fra kl. 11.00 på DR TV og dr.dk

Cphhalf.dk

cphhalf.dk streames løbet live fra kl. 10.45 med både en dansk og en engelsk speaker, ligesom der vil være live resultater, nyheder, billeder m.m.

Storskærme

Der er opstillet storskærme i start- og målområdet samt flere steder på ruten, hvor løbet kan følges hele dagen.

CPH Half App’en

Der er live streaming, live resultater og live tracking i CPH Half App’en. Med live tracking kan tilskuere følge op til 20 løbere fra start til slut, bl.a. med estimerede mellemtider.

Læs mere om CPH Half App’en, som kan hentes gratis i App Store og Google Play.

Live resultater

Resultater findes på cphhalf.dk og i CPH Half App’en og kan desuden ses på tablets i Infoen / resultatvisningen mellem Runners Area og CPH Half Village.

Alle løbere kan via et tilsendte link connecte til Facebook og få postet starttid, mellemtider (hver 5. kilometer) samt sluttid live på ens Facebook-væg, så familie og venner kan følge med.

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Make a Mark CPH (Aflyst)
Løb 5 /10 km i Fælledparken, så kvinder kan stå stærkere
Lørdag den 20. juni fra kl. 17.00
Alle kan løbe med! (også mænd)

Se alle løb