Telenor CPH Marathon Fællestræning

Deltag i fællestræningen frem mod Telenor Copenhagen Marathon

Hvis du går med en maratondrøm i maven, er der gode nyheder til dig.

Du kan nemlig deltage i Telenor Copenhagen Marathons fællestræning, som klæder dig på til at løbe maraton til maj. Udover Spartas populære fællestræning på Østerbro Stadion, kan du nu også træne flere steder i landet – året rundt.

Fællestræningerne er altid helt uforpligtende og gratis og henvender sig til løbere på mange forskellige niveauer.

Hvor og hvornår foregår fællestræningen?

  • København: Fra den første weekend i november og frem til Telenor Copenhagen Marathon, arrangerer Sparta den officielle fællestræning, som starter hver søndag klokken 9.30 på Østerbro Stadion i København. Her løber der hver gang mindst 500 deltagere med på alle niveauer. Der løbes i mange forskellige pacegrupper, fra 7:00 min/km og ned til 4:15 min/km, og træningen er selvfølgelig gratis.
  • Sjælland, Jylland og øerne: Bor du uden for København, kan du helt gratis træne sammen med en række løbefællesskaber i forskellige byer rundt omkring i landet. Der trænes lørdag eller søndag, ligesom der mange af stederne også arrangeres testløb undervejs i forløbet.

Hvad får du ud af at deltage?

Når du deltager i fællestræningen, indgår du i et værdifuldt socialt løbefællesskab, hvor I kan støtte og motivere hinanden.

Du får selskab på de lange ture gennem vintermånederne og en løbegruppe, hvor I gensidigt kan motivere hinanden og udveksle erfaringer.

Sidst men ikke mindst, så kommer du selvfølgelig i form til at kunne løbe de 42,195 km, når vi når til maj måned.

Læs mere her