CPH WoMen's Race med 5 og 10 km arrangeret af Sparta

Posted

2000 mænd og kvinder løb og festede til et brandvarmt CPH Wo/Men’s Race.  

Knap 2000 mænd og kvinder  havde meldt sig til CPH Wo/Men’s Race, som blev afholdt lørdag aften den 9. juni i og omkring Fælledparken.

Både mænd og kvinder løber CPH Wo/Mens Race i Fælledparken i juni måned

Vejret kunne ikke være bedre, og sammen med de mange heppere kom både temperaturerne og stemningen hurtigt op under taget og gav alle ikke bare sved på panden, men også et smil på læben.

Her er det en kvindelig løber, der heppes på vej af en af NBROs heppere, der gav den gas på sidenlinjen med Ibiza / 80’er-tema i bar overkrop.

Der er den fedeste stemning til Spartas CPH Wo/Mens Race

Dagens første løber i mål var Spartas Maria Ahm, som vandt kvindernes 5 km.

“Det gik ganske fint, selvom jeg ikke løb i ny personlig rekord. Det var meget varmt ude på ruten, så jeg havde fra starten af besluttet, at jeg bare ville se, hvad jeg kunne, så jeg er godt tilfreds med tiden 17.49, som var 16 sekunder fra min nuværende personlige rekord. Der var heldigvis også rigtig god stemning på ruten, så man kunne lige give den lidt ekstra”, lød det fra Maria Ahm.

Hos mændene vandt Martin Egebjerg Olesen fra Mikkeller Hechmann Racing Club 10 km-distancen med tiden 31.18.
“Jeg havde egentlig håbet, at jeg kunne sætte en ny personlig rekord, men jeg kunne godt mærke på varmen, at det blev svært. Så da jeg efter 2-3 kilometer kunne se, at jeg var langt foran, så besluttede jeg, at jeg ville satse på at vinde. Det blev ikke all-out i dag, men det var fedt at vinde, og der var en fed stemning på ruten”, sagde Martin.

Se alle resultaterne CPH Wo/Men’s Race her

Veninderne Emilie og Karoline og havde en fed oplevelse:

“Det var vildt fedt. Det var en fest. Folk var glade og kom fra alle mulige løbeklubber, og der er plads til alle. Da starten gik, var der ild og romerlys, og det var vildt fedt. Og så fordi det er lige her i centrum, og der en masse mennesker. Folk de griller, og så kommer de ud og hepper”

Sylvia Kiberenge vandt kvindernes 10 km i tiden 36.07. Bagefter pacede hun mændene i mål på 40 minutter! Sylvia, der træner i Sparta, kan kalde sig Danmarks pt. hurtigste langdistanceløber. Hun løb sidste år hurtigere end den danske rekord på maraton ved Frankfurt Marathon.

Løberne kom forbi flere cheering zoner undervejs, hvor både Sparta, NBRO, Mikkeller og flere andre sørgede for at skabe en fed stemning for løberne.

Løbefællesskabet NBRO Running laver hvert år en cheer battle, hvor kvinderne og mændene dyster om at lave den vildeste cheering zone for løberne. Først løb kvinderne, mens mændene heppede, og bagefter var det kvindernes tur til at heppe mændene i mål.

I år var der bryllups-tema hos kvinderne, og “Kys mig”-budskaberne på skiltene blev i den grad taget alvorligt.

Mikkeller havde sørget for øl til de tørstige løbere, da de kom i mål. De stillede også med et stort heppehold, hvor man selvfølgelig også kunne tage sig en øl i forbifarten.

Se flere billeder fra løbet og festen her

Rocktrioen Nelson Can leverede en fed koncert efter løbet, så løberne kunne chille med god musik og en kold øl i aftensolen, inden aftenen fortsætte med afterparty og Anders Rømer ved DJ-pulten.

CPH Wo/Men’s Race vender stærkt tilbage i 2019, nemlig den 22. juni. Så sæt kryds i kalenderen!

Vi ses næste år!

Find dit næste løb med Sparta her

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Mini Marathon
1 og 2 km familieløb og børneløb – Lørdag den 15. maj 2021 kl. 11.00 - 14.30

Se alle løb