Posted

Der var høj sol og høj stemning til CPH Wo/Men’s Race. Se resultaterne og læs nogle af vindernes beretninger fra aftenen her. 

Det var en varm aften for de ca. 2000 løbere, der havde meldt sig til CPH Wo/Men’s Race lørdag aften.

Men masser af heppere, fantastisk stemning og høj sol fik alle i mål med ikke bare med sved på panden, men også et smil på læben.

Dagens første løber i mål var Spartas Maria Ahm, som vandt kvindernes 5 km.

“Det gik ganske fint, selvom jeg ikke løb i ny personlig rekord. Det var meget varmt ude på ruten, så jeg havde fra starten af besluttet, at jeg bare ville se, hvad jeg kunne, så jeg er godt tilfreds med tiden 17.49, som var 16 sekunder fra min nuværende personlige rekord. Der var heldigvis også rigtig god stemning på ruten, så man kunne lige give den lidt ekstra”, lød det fra Maria Ahm.

 
Se billederne fra løbet og festen
 

Hos mændene vandt Martin Egebjerg Olesen fra Mikkeller Hechmann Racing Club 10 km-distancen med tiden 31.18.
“Jeg havde egentlig håbet, at jeg kunne sætte en ny personlig rekord, men jeg kunne godt mærke på varmen, at det blev svært. Så da jeg efter 2-3 kilometer kunne se, at jeg var langt foran, så besluttede jeg, at jeg ville satse på at vinde. Det blev ikke all-out i dag, men det var fedt at vinde, og der var en fed stemning på ruten”, sagde Martin.

Se alle resultaterne CPH Wo/Men’s Race her

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Mini Marathon
1 og 2 km familieløb og børneløb – Lørdag den 15. maj 2021 kl. 11.00 - 14.30

Se alle løb