CPH WoMen’s Race træning

Bliv klar til Cph WoMens Race

Sparta og Nike tilbyder fællestræning op til Cph WoMens Race i juni 2018.

I flere år har Sparta og Nike tilbudt gratis træning for kvinderne, men i 2017 lancerede vi også gratis træning kun for mænd. Mødestedet er hver gang ved Sparta Hallen.

Mere information om træningerne i 2018 vil blive tilgængelig her på siden i god tid, inden træningen starter.

Women’s only training

Til kvindernes træning kan du sammen med en masse andre seje damer under kyndig og underholdende instruktion af NIKEs superkompetente trænerteam blive fit og i form til at løbe enten 5 eller 10 km til Cph WoMens Race.

Træningen ledes af Karina Otto, tidligere stangspringer og atletiktræner i Sparta, og Leah Donde, tidligere 800m-løber i Sparta sammen med et stærkt team af kompetente trænere. Programmet består både af løb, styrke, teknik og koordination, og alle øvelser tilpasses til alle niveauer.

women_10k_trainers-highres-014_2500px women_10k_trainers-highres-016_2500px women_10k_trainers-highres-019_2500x

Men’s only training

Kom med den danske atletik-elite til træning og få øvelser, inspiration og konkrete redskaber, der kan få dig “on track” mod din hurtigste 5 eller 10K nogensinde.

Du får viden om og grundigt indblik i elitens særlige teknik- og intervaltræning, der gør dig eksplosiv og forbedrer din koordination, styrke og løbeøkonomi.

Dine trænere bliver en række dygtige eliteatleter i Sparta:

Ole Hesselbjerg – 3000m forhindringsløber og deltager ved OL og EM i atletik
Mihn Kyun Cho – 800- og 1500m-løber og DM-sølvvinder
Khavaquia Rasmusen – 3000m forhindring og dansk ungdomsmester på 1500m
Nick Rostgaard Jensen – 800m-løber og EM-deltager

Hvem kan være med?

Alle kan være med, uanset niveau, alder, form og figur. Det vigtigste er, at vi har det sjovt, bliver udfordret og går hjem med ny inspiration og motivation.

Det praktiske

Vi mødes kl. 17.45 ved Sparta Hallen på Gunnar Nu Hansens Plads 11 på Østerbro i København.

Alt, du skal gøre, er at møde op omklædt ved indgangen til Sparta Hallen. Der er toiletter og mulighed for opbevaring af tasker indenfor under træningen.