Posted

Efter mange forespørgsler, så er Danmarks største løbsarrangører endnu engang gået sammen om at gentage succesen med Danmark løber.

Sidste gang i april var vi over 31.000, som løb eller gik en tur sammen hver for sig – skal vi se, om vi kan slå rekorden fra sidste gang?

Løbet er gratis, og du kan tilmelde dig lige her.

Med Danmark løber vil vi vise hele Danmark, at vi endnu engang står sammen ved at løbe eller gå en tur hver for sig. Ligesom sidste gang, så vil det være muligt at tilmelde sig 5, 10 eller 21,1 kilometer, uanset hvor du bor i Danmark. Der er mange, som har efterspurgt muligheden for at gå 21,1 kilometer, og det vil vi selvfølgelig gerne give jer, så nu er det også muligt at tilmelde sig den distance, hvis du vælger at gå sammen med os.

Sidste gang delte rigtig mange deres øjeblikke fra deres tur, og vi viste flere af dem i vores livestream på Facebook, og denne gang får I også mulighed for at følge med i vores TV-studie, mens I er ude at gå eller løbe. Husk bare lige at holde øje med, hvor I går eller løber – safety first.

Er du i tvivl om, hvem du skal invitere med? Måske skal du udfordre din kollega, en god ven(inde) eller din kæreste?

Vi håber at se dig og mange andre seje deltager, som løber elle går, når vi igen står sammen d. 21. juni klokken 10.00

Husk, at du skal bruge #DanmarkLøber, når du deler dine øjeblikke på sociale medier.

Find eventet på Facebook her

Løbet er arrangeret af Sparta Atletik & Løb, OGF, Aalborg Atletik & Motion, HCA Marathon, Lillebælt halvmarathon, Sport Event Syd og Aarhus Motion.

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Se alle løb