Træning

Alle kan blive bedre rustede til at dyste i DHL Stafetten. Det kan gøres på mange forskellige niveauer, og det kan både være sjovt og motiverende samtidigt.

Kom i form til DHL Stafetten – sammen!

Ved at træne sammen, kan jeres virksomhed få mere ud af DHL Stafetten. Her kan du læse mere om, hvordan tidligere eliteløber og inspirator Henrik Them kan hjælpe lige præcis jeres virksomhed med at komme i gang.

img_1481

“Effekten ved denne her løbetræning, mener jeg helt klart er, at vi har en bedre sundhed og et stort engagement i virksomheden”

Ole Torp Aundal, tovholder i Rambølls løbeklub

DHL Stafetten er et oplagt udgangspunkt for at kickstarte hele virksomhedens fælles træning. Eliteløber og personlig træner Henrik Them ved, hvordan I som virksomhed kan få mere ud af DHL Stafetten socialt og sundhedsmæssigt.

Vælg mellem disse events / forløb

Book firma-kick-off event: Kom nemt i gang
Book træningsforløb: Kom i form sammen
Book rådgivning: Få det maksimale ud af DHL Stafetten

Træningsprogrammer

7 ugers program for begyndere
– Kom igennem uden åndenød
7 ugers program for øvede
– imponér kollegaerne med en skarp tid
Se gode træningsøvelser på video

Tip! Hver gang der optræder en af de løbeteknisk øvelser i træningsprogrammerne, kan du nemt klikke på selve ordet og åbne instruktionsvideoen i din browser.

Udfordr jeres konkurrenter til dyst

Udfordr jeres konkurrenter til en sjov DHL-dyst
Klik her for at se, hvordan andre har gjort

Priser & kontakt

Them-400x400

Kontakt Henrik Them

på [email protected] eller på tlf.: 20 70 90 01 for at forhøre dig om priser og muligheder, eller hvis du har spørgsmål til træningen.

Henrik er en tidligere dansk eliteløber med en maratontid så hurtig som 2:15,54 og altid en af de absolut hurtigste til at få depechen igennem de 5 km. Han er indehaver af mere end 60 danske mesterskaber på distancer fra 5 km til maraton.

Foruden at være ekspert på Politiken og Eurosport, foredragsholder og indehaver af Team Thempo, rådgiver Henrik virksomheder i, hvordan de styrker både interne og eksterne relationer gennem løbetræning.

Nogle af de virksomheder, som Henrik har hjulpet, er Arla, Nykredit, Danske Bank, PwC, Leo-Pharma, advokatfirmaet Lett, Kia, Telia og Nordea.

Klubtræning

Ønsker du at træne i klub, tilbyder Sparta træningshold lige fra walkhold til supermotionister. Læs mere på motion.sparta.dk