Posted

Efter flere overvejelser med en ny dato for DHL Stafetten København har vi valgt at aflyse årets arrangement.

I starten af april blev forbuddet rettet mod større forsamlinger forlænget til og med august. Det betød også, at vi ikke kunne afholde DHL Stafetten København i det sædvanlige format som ønsket i august. Men vi har siden arbejdet hårdt på at finde en løsning, så vi kunne samle dig og dine løbeglade kollegaer i Fælledparken. 

Vi er dog kommet frem til den svære beslutning, at vi er nødsaget til at aflyse årets event i stedet for at finde en ny dato i september.

Det har på intet tidspunkt været vores ønske at aflyse en folkefest, for det er DHL Stafetten København. Sidste år deltog 25.000 løbere – hver dag gennem fem dage. Det er jer, som er med til at gøre DHL Stafetten København til et ekstraordinært arrangement, hvor der er plads til alle løbere.

Vi vil dog heller ikke sætte sikkerheden på spil for hverken vores medlemmer, de frivillige eller deltagerne på dagen. Vi mener, at det ville være uforsvarligt at have et arrangement i Fælledparken af den kaliber, og det er blandt andet derfor, vi har taget den tunge, men rigtige, beslutning.

Et jubilæums-år

I år ville DHL Stafetten København have rundet et skarpt jubilæum – 40 år.

2020 var ikke et hvilket som helst år i DHL Stafetten Københavns historie. Det var også året, hvor vi skulle havde fejret 40-års jubilæum sammen. Men i stedet for at aflyse den store jubilæumsfest, så har vi besluttet os for at rykke jubilæet til næste år, og vi håber selvfølgelig, at I er klar til at fejre det over fem festlige dage sammen med os næste år.

Vi vil ikke lægge skjul på, at vi er rigtig kede af, vi aflyser årets arrangement, og aflysningen vil desværre også få økonomisk betydning for Spartas foreningsaktiviteter. Vi tog også en tung beslutning om at aflyse Copenhagen Marathon, og corona-virussen trækker desværre et langt, sort spor efter sig.

Hvad så nu?

Alle tilmeldinger vil blive refunderet snarest, men vi beder om jeres tålmodighed i den her svære situation.

Sparta Atletik & Løb er også blevet påvirket økonomisk, da vi som tidligere nævnt også måtte aflyse Copenhagen Marathon og flere andre arrangementer. Det har resulteret i, at over halvdelen af kontoret er hjemsendt med lønkompensation fra den danske stat, og derfor tager tingene lidt længere tid end normalt.

Vi håber selvfølgelig, at mange af jer har lyst til at deltage næste år til DHL Stafetten København i Fælledparken, når vi sammen fejrer 40-års jubilæum.

Hvis du har nogle spørgsmål, så er du selvfølgelig velkommen til at skrive til os på [email protected] eller ringe til os på 35 26 69 00.

Vores telefontid er tirsdag, onsdag og torsdag fra 10.00-12.00

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

KICKSTART2022
Gratis virtuel løbe-challenge i samarbejde med Sportmaster
Løb 20 km i januar – uanset hvor du bor
Vind startnumre og lækre præmier fra Nike og Sportmaster

Nike Test 1
10 km - Søndag den 6. februar kl. 9.30
Start & mål på Gunnar Nu Hansens Plads
Rabat v. samlet tilmelding til NIKE Test 1, 2 og 3

Nike Test 2
15 km - Søndag den 6. marts kl. 9.30
Start & mål på Gunnar Nu Hansens Plads
Rabat v. samlet tilmelding til NIKE Test 1, 2 og 3

Se alle løb