Posted

Er I i tvivl om, hvorvidt corona kan få indflydelse på jeres planlægning af DHL Stafetten 2021? Få svar her.

Efter regeringens seneste genåbningsaftale i maj fortsætter vi ufortrødent planlægningen af DHL Stafetten 2021.

Udfasningen af restriktioner ved udendørs motionsevents falder ind under den 4. og sidste genåbningsfase fra den 1. august, som der endnu ikke er lavet retningslinjer for.

Skulle der til sensommeren stadig være særlige krav eller restriktioner, er vi som arrangør klar til at imødekomme dem, så vi alle kan komme ud og løbe eller gå og have en tiltrængt hyggelig aften sammen med vores kollegaer.

Fælledparken er et stort, udendørs område, som vi forventer kan danne en sikker ramme om DHL Stafetten, så vi kan afvikle arrangementet i overensstemmelse med de sikkerheds- og sundhedsmæssige krav.

Vi håber derfor på at se dig og dine kollegaer til løb og hygge ved den 40. udgave af DHL Stafetten København.

Refundering i forbindelse med corona

Hvis vi alligevel bliver nødsaget til at aflyse DHL Stafetten pga. corona-restriktioner eller corona-situationen i almindelighed, så yder Sparta jf. vores handelsbetingelser fuld returret for jeres tilmelding. Ligeledes gælder det for vores partner Stafettelt, som leverer telte, borde og bænke til teltlejren, at det fulde lejebeløb tilbagebetales ved aflysning forårsaget af corona.

I kan derfor trygt booke jeres pladser til DHL Stafetten 2021.

Har I spørgsmål?

Har I spørgsmål om, hvordan I skal forholde jer til situationen og planlægningen af jeres DHL-event, så hjælper vi jer gerne.

Vi er klar til at svare på mails og telefon på [email protected] og tlf. 3526 6900. Vores telefoner er åbne mandag – fredag kl. 10-12.

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

BMW Havneløb
5 / 10 km - torsdag den 11. august
Start kl. 18.30 / 19.00
Gratis for medlemmer af 'Sparta Klassisk'

DHL Stafetten København
5x5 km stafet / 5 km walk i Fælledparken
Mandag 29. august - fredag 2. september kl. 18.00
Gratis for hold bestående af medlemmer af 'Sparta Klassisk'

Se alle løb