Posted

Er I i tvivl om, om corona kan få indflydelse på jeres planlægning af DHL Stafetten 2021? Få svar her.

Vi håber og tror på, at vi i sensommeren igen kan samles til løb og hygge til den 40. udgave af DHL Stafetten København.

Heldigvis er Fælledparken et stort, udendørs område, som vi forventer kan danne en sikker ramme om DHL Stafetten, så vi kan afvikle arrangementet i overensstemmelse med de sikkerheds- og sundhedsmæssige krav, der eventuelt måtte være gældende til den tid.

Skulle der til sensommeren være særlige krav eller behov, er vi som arrangør klar til at imødekomme dem, så vi alle kan komme ud og løbe eller gå og have en tiltrængt hyggelig aften sammen med vores kollegaer.

Refundering i forbindelse med corona

Hvis vi alligevel bliver nødsaget til at aflyse DHL Stafetten pga. corona-restriktioner eller corona-situationen i almindelighed, så yder Sparta jf. vores handelsbetingelser fuld returret for jeres tilmelding. Ligeledes gælder det for vores partner Stafettelt, som leverer telte, borde og bænke til teltlejren, at det fulde lejebeløb tilbagebetales ved aflysning forårsaget af corona.

I kan derfor trygt booke jeres pladser til DHL Stafetten 2021.

Har I spørgsmål?

Har I spørgsmål om, hvordan I skal forholde jer til situationen og planlægningen af jeres DHL-event, så hjælper vi jer gerne.

Vi er klar til at svare på mails og telefon på [email protected] og tlf. 3526 6900. Vores telefoner er åbne mandag – fredag kl. 10-12.

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Wings for Life App Run København
Løb så langt du kan, for dem der ikke kan
3,15 km rundstrækning i Fælledparken og virtuel målstreg i din app
Søndag den 9. maj kl. 13.00 - 16.00

Sommer-atletikskole uge 26
Sommeratletikskole for børn 7-15 år
Hver dag fra kl. 9.00 – 15.00 på Østerbro Stadion
Uge 26: 29. juli - 2. juli

Se alle løb