DHL Stafetten – Log-in og adgangskode

Skal jeg bruge login og password til at tilmelde hold?

Nej.

Hvis I har en virksomhedsaftale (kan oprettes for firmaer med mere end 25 hold ved henvendelse til [email protected]), skal du bruge et login.


Får jeg et login, når jeg tilmelder hold?

Når du har tilmeldt et eller flere hold, genereres der et login til din tilmeldingsprofil. Login-oplysningerne får du tilsendt i en bekræftelsesmail umiddelbart efter tilmelding.


Hvad skal jeg bruge mit login til tilmeldingsprofilen til?

Med et login kan du logge ind på din tilmeldingsprofil og ændre i data efter tilmelding – og også efter løbet. I kan fx ændre holdklasse samt tilføje eller ændre navne og e-mail-adresser på holddeltagere samt holdnavn m.m.

Login foretages her


Jeg har ikke noget login til mit holds tilmeldingsprofil. Hvad gør jeg?

Den person, der foretager tilmeldingen af et hold, får tilsendt loginoplysninger per mail, så I kan logge ind og foretage ændringer efter tilmelding.

Hvis du som holddeltager / holdansvarlig ønsker login til holdets profil, skal du kontakte den person i jeres virksomhed, der har foretaget tilmeldingen af jeres hold.


Jeg har glemt mine login-oplysninger. Hvad gør jeg?

Sparta kundeservice kan gensende dine loginoplysninger per mail. Kontakt kundeservice på [email protected] eller tlf. 3526 6900.

Du skal bruge et login for at tilmelde hold, hvis I har en virksomhedsaftale (kan oprettes for firmaer med mere end 25 hold ved henvendelse til [email protected]).

Har du ikke nogen virksomhedsaftale, skal du ikke bruge login for at tilmelde hold.