Posted

Tilmeldingerne til DHL Stafetten går stærkt, og der er nu udsolgt for telte torsdag.

Skal du have et hold med til DHL Stafetten Kbh i år – eller flere?

Så kan det godt være, at du ikke skal vente alt for længe. Antallet af teltbookinger ligger nemlig højt, fortæller Thomas Dahl fra Stafettelt, som står for salg og opbygning af teltbyen i Fælledparken:

“Indtil nu har teltbookingerne ligget ca. 10% højere end sidste år. Allerede vi i maj har vi udsolgt torsdag, og ventelisten er meget lang.”  

Teltene ryger først

Det er normalt, at teltene bliver udsolgt først, fordi det for mange virksomheder er rammen om deres aften.

“Det er teltene, der ryger først, for virksomhederne vil jo gerne sikre sig et sted, hvor alle deres løbere kan mødes, hygge og spise. Det er surt, hvis det viser, at der ikke er nok plads til, når tilmeldingerne ude i virksomheden begynder at tikke ind,” forklarer Thomas Dahl.

Fredag har fremgang

Også onsdag er populær blandt virksomhederne, og så er fredagen i løbet af de senere år også gået hen og blevet en stor dag.

Tidligere var det ikke en dag, som mange valgte. Måske fordi, at folk har andre planer denne dag eller skal hjem til familien og holde weekend, fortæller Lars Nissen, som er løbschef i Sparta:

“Vi har set, at fredag i løbet af de seneste år har fået vind i sejlene, og det er de lidt mindre virksomheder med helt ned til 1 eller 2 hold, der er kommet på banen. Der bliver helt sikkert givet mere gas om fredagen, hvor man ikke skal tidligt op næste dag,” lyder det fra Lars.

DHL Stafetten Kbh afholdes i år fra mandag den 26. – fredag den 30. august.

Et hold a 5 personer koster 710 kr., og så får man også en madkasse med lækkerier fra forskellige sponsorer. Man kan vælge mellem walk eller stafet, og har man fået tilmeldt sit hold forkert, kan man ombestemme sig frem til den 7. august.

Tilmeld jeres hold til DHL Stafetten Kbh

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Se alle løb