DHL Stafetten Kbh 2022 mandag billeder

Posted

Første aften af DHL Stafetten Kbh ’22 løb af stablen med et brag. Walk-distancen har for alvor indtaget scenen og gjorde mandagen den største i mange år. Se billederne her.

Solen skinnede, og stemningen var fantastisk som altid, da den 42. udgave af DHL Stafetten Kbh blev skudt i gang mandag den 29. august.

Og den første dag ud af fem skønne dage i Fælledparken gik forrygende! Vi elskede at se jeres mange flotte udklædninger og løbetrøjer, dedikerede heppere, hurtige løbere og glade walkere udstyret med drikkevarer og højt humør.

Region H stillede med fuldt hold af læger, sygeplejersker og andet uundværligt sundhedspersonale

I alt 4762 hold stillede til start, svarende til mere end 23.800 deltagere 😱
De mange løbere og walkere tilbagelagde tilsammen 119.050 km, hvilket svarer til knap 3 gange rundt om jorden. På én aften!

Maersk var en igen i år af de store deltagere ved DHL Stafetten Kbh.

De sidste par år med corona, hvor det sociale samvær på tværs af arbejdspladser har været skrinlagt, virker til at være lykkeligt glemt. Og med det sociale liv er også DHL Stafetten kommet tilbage for fulde gardiner og lykkes igen med at binde folk, medarbejdere, chefer og samarbejdspartnere sammen på kryds og tværs.

Der var hygge og glade mennesker både i teltene og på løbebanen

Mange virksomheder kommer til DHL Stafetten år efter år. Novo Nordisk er en af de virksomheder, der er vokset markant, faktisk med ca. 30%!

Novo Nordisk er i år vokset med 30% og der var heller ikke sparet på heppekoret.

Ingen DHL Stafetten uden underholdning, pynt og musik. Man kan da kun blive i godt humør af at løbe igennem Flamingo-skoven, ikke?

Man kunne godt få lyst til at tage en tur mere igennem Flamingo-skoven

Walk-distancen er ustoppelig! Fra at udgøre 15% af holdene tilbage i 2016 udgør walk-holdene nu over 30% af alle hold, og det bliver mere og mere populært. Hvorfor? Fordi alle kan finde ud af at hygge sig, og det er dét, som DHL Stafetten handler om.

Vi elsker walkernes høje humør og den gode stemning. Her gås der ikke hurtigere, end at man kan have en kold øl med på farten.

Men DHL Stafetten hedder jo ikke stafet for ingenting. 70% af alle jer tager stadig hurtigløber-skoene på og går all på at slå chefens tid. Det er da også fedt med en god, venskabelig lille dyst 😉

Nogen havde taget de hurtige sko på til DHL Stafettens første dag!

DHL Stafetten Kbh fortsætter uge 35 ud, og det bliver en fest!

Hvis I ikke har tilmeldt jer endnu, så gør det her og følg også med på vores sociale medier 🏃🏻‍♂️💛

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Halloweenløb i ZOO
Et (u)hyggeligt familie-Halloweenløb i Københavns ZOO
Søndag den 30. oktober kl. 9.00
Inkl. gratis éntré til ZOO

Nytårsløbet ’22
Lørdag den 31. december på Østerbro
Distancer fra 2 km børneløb til 5, 10 og halvmaraton
Gratis for medlemmer af 'Sparta Klassisk'

Copenhagen Marathon ’23
42,195 km - Søndag den 14. maj 2023 kl. 9.30
Et certificeret World Athletics Road Race Label-event
Gratis for medlemmer af 'Sparta Klassisk'

Se alle løb