Tilmeldingen til DHL Stafetten Kbh 2018 er åben

Posted

DHL Stafetten Kbh finder sted i Fælledparken hvert år sidste uge i august.

DHL Stafetten i København er arrangeret af Sparta Atletik og Motion, som er Danmarks største løbe- og atletikklub og arrangør af 20 årlige events, herunder Telenor CPH Marathon, CPH Half og CPH WoMen’s Race.

Sparta arrangerede DHL Stafetten første gang tilbage i 1981 i København. Siden da har eventet vokset sig så stort, at det kan kalde sig verdens største stafetløb. Konceptet har også bredt sig til andre byer i Danmark, hvor andre arrangører står bag afviklingen. Det er transport- og logistikfirmaet DHL, der er sponsor for alle events i hele Danmark.

DHL Stafetten i København arrangeres som et non-profit event. Al overskud går til at finansiere Spartas ungdoms- og eliteatletik og til vedligeholdelse af Spartas faciliteter på Østerbro.

Sparta er stolte af gennem DHL Stafetten at støtte andre idrætsforeninger og organisationer som f.eks. Læger Uden Grænser, idet disse stiller med officials, som på denne måde tjener uundværlige midler ind til deres forening.

Sparta donerer overskydende madkasser fra DHL Stafetten til fødevareBanken.

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Make a Mark CPH (Aflyst)
Løb 5 /10 km i Fælledparken, så kvinder kan stå stærkere
Lørdag den 20. juni fra kl. 17.00
Alle kan løbe med! (også mænd)

Se alle løb