Posted

Opdateret! Vi har sendt alle startnumre afsted til jer med posten. Tilmeldte efter mandag skal selv afhente startnumre. Vil I bestille flere hold? Læs mere her.

Pakningen af startnumre til årets DHL Stafetten er næsten i mål, og de sidste startnumre blev sendt ud onsdag.

Vi begynder at få mange henvendelser fra jer om forskellige praktiske ting. Her har vi samlet svar på de spørgsmål, som vi får flest af:

Hvordan får vi vores startnumre?

  1. Jeres startnumre er pakket færdig, og vi fortsætter pakningen til hold, der fortsat tilmelder sig.
  2. De sidste startnumre blev sendt afsted onsdag med posten til den oplyste/aftalte forsendelsesadresse.
    Obs! Hvis I har tilmeldt jer senere end mandag 22. august, skal I som udgangspunkt selv hente startnumrene, da de ikke kan nå at komme frem med posten.
  3. Evt. fordeling af startnumre på jeres arbejdsplads arrangerer I selv.

Kan vi tilmelde flere hold?

Ja, det kan I godt. I skal blot tilmelde helt normalt på hjemmesiden sparta.dk/dhl eller via det link, I plejer at bruge. Det er ikke (længere) muligt at tilføje flere hold til en eksisterende ordre.

Kan vi få flere holdnumre / startnumre i forlængelse af dem, vi allerede har?

Nej, det er desværre ikke muligt, da der er tildelt startnumre til de allerede tilmeldte hold. Men I kan som ovenfor beskrevet sagtens tilmelde flere hold alligevel. Husk, at alle stafethold sendes afsted inden for maks. 20 minutter., og walk-holdene inden for ca. 15 minutter. Se alle starttiderne her

Hvad hvis vi ikke får vores startnumre med posten?

Hvis I mod forventning ikke skulle have modtaget jeres startnumre med posten senest den dag, I skal deltage, er der ingen grund til bekymring. Det kan enten være fordi, forsendelsen er kommet retur, eller hvis I har tilmeldt jer efter tirsdag den 23. august.

I skal i så fald blot henvende jer i Spartas informationstelt (ved skiftezonen) på jeres løbedag fra kl. 16.30. Her vil vi tildele jer erstatningsnumre og depecher.

Husk blot kun at sende én deltager per hold, så jeres hold ikke ved et uheld kommer til at få flere sæt nye eller gamle startnumre.

Selv hvis I skulle mangle mange startnumre, skal I ikke ringe eller foretage jer noget andet end at komme i Infoen på dagen. Vi har tilstrækkeligt med erstatningsnumre, så vi skal nok få jer godt ud at løbe.

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Halloweenløb i ZOO
Et (u)hyggeligt familie-Halloweenløb i Københavns ZOO
Søndag den 30. oktober kl. 9.00
Inkl. gratis éntré til ZOO

Nytårsløbet ’22
Lørdag den 31. december på Østerbro
Distancer fra 2 km børneløb til 5, 10 og halvmaraton
Gratis for medlemmer af 'Sparta Klassisk'

Copenhagen Marathon ’23
42,195 km - Søndag den 14. maj 2023 kl. 9.30
Et certificeret World Athletics Road Race Label-event
Gratis for medlemmer af 'Sparta Klassisk'

Se alle løb