Posted

Sommeren har for alvor gjort sit indtog i det danske land, og løb er bare lidt sjovere en dejlig sensommer aften. Find dit næste sommerløb lige her

Du har nu muligheden for at fejre sommeren og løbe sammen med os til Københavns Kvinde- og Mandeløb d. 7. august på Østerbro og til årets sidste løb i BMW-løbsserien, BMW Havneløbet d. 19.08 ved det smukke Gefion Springvand i København.

Københavns Kvinde- og Mandeløb

Til årets Københavns Kvinde- og Mandeløb får du en knivskarp og lynende hurtig rute på 5 kilometer, når vi byder op til løb d. 7. august klokken 17.30 på Østerbro.

Du får en:

Hurtig DAF-opmålt rute

High-5 forfriskninger

Forhåbentlig en PR med i rygsækken!

TILMELD DIG HER

BMW Havneløb

Vores BMW Havneløb d. 19.8. er et af vores løb med den smukkeste start- og målområde i København, lige ved Gefion Springvandet. Ruten slanger sig en tur forbi Kastellet og Københavns Havn, inden den igen slutter ved det ikoniske springvand.

Har du sigtekornet rettet ind mod Copenhagen Half Marathon i september, så er det den perfekte mulighed for at få testet formen af mod dit næste halvmaraton i hjertet af København.

Vi går selvfølgelig ikke ned på restituering, og derfor er det blandt andet frugt og is til alle deltagerne på dagen.

TILMELD DIG HER

Vi glæder os til at se dig i løbeskoene til sommer, sol og gode dage.

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Se alle løb