Posted

Efter 33 år i spidsen for Sparta, overdragede Niels Jørgen Holdt i går formandsposten til Henrik Vincentsen. 

Mandag var en helt speciel dag i Sparta historie. Efter 33 år i spidsen for Sparta takkede Niels Jørgen Holdt nemlig af og overdragede formandsposten til Henrik Vincentsen.

Det var en glad og afklaret Niels Jørgen, der i går kunne slippe tøjlerne og overdrage en velfungerende og stærk forening og forretning til den ny formand.

“Jeg er helt tryg ved at overdrage foreningen og forretningen Sparta til Henrik. For mig er Sparta lig med fællesskab, og netop det, at det er lykkes at holde hele klubben samlet igennem alle årene, er det, som jeg er mest stolt af, og jeg er glad for, at det er bestyrelsens og Henriks mål er køre videre med den enhedstanke, der har været altafgørende for mig i alle de år,” sagde Niels Jørgen Holdt efter generalforsamlingen. 

Niels Jørgen var med til at starte hele Spartas motionsløb-forretning, som skulle skabe indtægtskilden og fundamentet for atletikken. Med geniale påfund, såsom DHL Stafetten, flid, pionerånd, fornuft og sparsommelighed har Niels Jørgen som formand ikke blot sørget for, at Sparta i dag har flotte fysiske rammer i form af Sparta Hallen. Han har opbygget en klub, et fællesskab og en velfungerende forretning.

Vi har stillet Niels Jørgen et par spørgsmål i forbindelse med formandsskiftet.

Bred opbakning til ny formand

Henrik Vincentsen, der allerede er aktivt bestyrelsesmedlem, var bestyrelsens kandidat, og det var en enig generalforsamling, der stemte for at indsætte ham som ny formand.

Henrik Vincentsen kender foreningen rigtigt godt i forvejen, da han som tidligere atlet har været medlem af Sparta igennem mere end 20 år, hvoraf de sidste otte år har været som aktivt bestyrelsesmedlem.

Sparta har dermed en stor plads i Henriks hjerte, og som motionsløber og far til to atletik-børn, bliver en god del af Henriks fritid i forvejen brugt i klubben. Hvervet som formand er der, hvor Henrik ser, at han kan gøre den største forskel.

“Klubben har betydet rigtigt meget for mig, så derfor vil jeg også gerne give noget tilbage igen. Det kan jeg nu gøre via bestyrelsesarbejde og nu som formand. Sparta er kendetegnet ved tre velfungerende grene. En motionsafdeling, en atletikafdeling og en eventafdeling, som er samlet i én klub, og det skal det blive ved med at være,” siger Henrik Vincentsen.

Vi har stillet Henrik et par spørgsmål om, hvordan han ser fremtiden i Sparta.

Forsat gang i Sparta

Sparta byder Henrik Vincentsen varmt velkommen i formandsstolen og siger en kæmpe tak for indsatsen til Niels Jørgen, som dog fortsat kommer til at have sin daglige gang i Sparta som ansvarlig for økonomi og drift og en vigtig sparringspartner.

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Nike Marathontest 2
15 km - Søndag den 1. marts kl. 9.30
Pris: kr. 170,-
Tilbud: Nike Marathontest 2+3 = kr. 275 (spar 105,-)

Nike Marathontest 3
21,1 km - Søndag den 5. april kl. 9.30
Pris: kr. 210,-
Tilbud: Nike Marathontest 2+3 = kr. 275 (spar 95,-)


Wings for Life App Run
Løb så langt du kan, for dem der ikke kan
Søndag den 3. maj kl. 13.00 - 16.00
Inkl. gratis T-shirt til de 200 første tilmeldte

Breakfast Run i Tivoli
30 minutters velgørenhedsløb i Tivoli - lørdag 16. maj kl. 10.00
Løb for at støtte Børnecancerfonden - maks. 500 pladser

Se alle løb