Posted

Et af Danmarkshistoriens største løbetalenter står klar på startstregen ved Änglamark Nytårsløb.

Et af de allerstørste løbetalenter, vi nogensinde har haft i Danmark, står i morgen på startstregen til Änglamark Nytårsløb.

At Anna Emilie Møller (Blovstrød Løverne) hører til blandt den absolutte elite beviste hun senest ved EM Cross tidligere i december, hvor hun blev U23-europamester.

Dermed blev hun den blot anden dansker i historien til at tage en guldmedalje ved EM Cross, og vi skal helt tilbage til 1997 for at finde den første – nemlig Carsten Jørgensen, som vandt seniorklassen.

Anna Emilie Møller har i år valgt at stille til start ved Änglamark Nytårsløbet, hvor hun skal løbe 10 km.

”Jeg har en gang tidligere deltaget ved nytårsløbet, hvor jeg løb 5 kilometer, men i år bliver det 10 km. For mig bliver det træning, da jeg siden EM Cross har skruet op for mængden af træningen, så jeg kommer med tunge ben. Men det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg gerne vil løbe en hurtig 10 kilometer på landevej igen, da det efterhånden er længe siden, jeg har satset på det,” siger Anna Emilie Møller.

Et spændende 2019

Det kan dog være svært at finde tid til at satse på en hurtig tid på landevej, da Anne Emilie Møller både løber cross og baneløb, så sæsonen er allerede fyldt godt ud.

2019 byder således på hele tre store mesterskaber for det danske kæmpetalent:

”Der er jo VM i cross i Danmark i marts, og det ser jeg virkelig frem til. Derefter begynder banesæsonen, som i 2019 både byder på både U23 EM og VM for seniorer. Så det bliver en spændende sæson, og jeg nyder virkelig at løbe både cross og bane, men jeg håber, at jeg på et tidspunkt får mulighed for at løbe 10 km på landevej med friske ben,” siger den nykåret U23 europamester i cross.

Læs også: Suveræn sejr til Anna Emilie Møller på 1500 m

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Nike Marathontest 2
15 km - Søndag den 1. marts kl. 9.30
Pris: kr. 170,-
Tilbud: Nike Marathontest 2+3 = kr. 275 (spar 105,-)

Nike Marathontest 3
21,1 km - Søndag den 5. april kl. 9.30
Pris: kr. 210,-
Tilbud: Nike Marathontest 2+3 = kr. 275 (spar 95,-)


Wings for Life App Run
Løb så langt du kan, for dem der ikke kan
Søndag den 3. maj kl. 13.00 - 16.00
Inkl. gratis T-shirt til de 200 første tilmeldte

Breakfast Run i Tivoli
30 minutters velgørenhedsløb i Tivoli - lørdag 16. maj kl. 10.00
Løb for at støtte Børnecancerfonden - maks. 500 pladser

Se alle løb