Posted

Københavns Kvindeløb, som er Europas ældste af slagsen, vil i 2016 blive fornyet på en række områder. Og det bliver bestemt ikke til det dårligere. Her kan du læse om nogle af de forandringer, der er den aldrende dame i vente.

I juni 1981 tog hun sine første løbeskridt, hvilket gør hende til Danmarks og faktisk hele Europas ældste kvindeløb. Og hun har da også mange livsbegivenheder at se tilbage på, som rummer både op- og nedture samt skiftende partnere.

Hun startede som en lille pige på kun 5 km, men fik i trediveårsalderen eksplosivt vokseværk og skød sig helt op på 10 km, hvor hun har ligget stabilt lige siden.

Ansigtsløft

Selvom mange vil mene, at 35 år ingen alder er, så er “Europas ældste” ikke en titel, som bekommer en dame vel. Hun har derfor besluttet sig for, at 2016 skal byde på ansigtsløft og fornyelser på flere fronter.

Først og fremmest har hun været en tur forbi en numerolog, som har fortalt, at navnet CPH Women’s 10K er meget mere ungdommeligt og friskt, end det tidligere Københavns Kvindeløb. Navneskiftet er derfor første skridt på vejen mod foryngelsen.

Næste skridt bliver, at der skal festes mere. Derfor vil hun holde sig længere vågen i år, hvilket betyder, at startskuddet lyder klokken 19, og at alle deltagere efterfølgende er inviteret til musik og fest.

Hun har i øvrigt et godt øje til ham den flotte CPH Men’s 10K, som løber af stablen dagen inden, så alle deltagere herfra er også inviteret med til festen.

Pleje af gamle venskaber

Men bare fordi hun gerne vil forny sig lidt, betyder det ikke, at alting skal laves om. De gamle trofaste venner har hun bestemt ikke glemt, og derfor vil hun traditionen tro stå for fællestræning og andre arrangementer for gamle som nye bekendtskaber i perioden op til den 18. juni.

Helt konkret startede træningen onsdag den 25. maj, og den fortsætter hver onsdag og søndag frem mod den store dag.

Læs mere om fællestræningen her

Nye kanaler

Med nyt navn og nyt udtryk følger selvfølgelig en ny Facebook-profil. Derfor bliver der lukket ned for den gamle, og i stedet håber hun, at alle hendes venner vil følge hende på Sparta Løbs Facebook-profil i stedet. Her har hun endda sin helt egen begivenhed.

Og som en hver anden ungdommelig dame er hun selvfølgelig at finde på Instagram, hvor hun går under navnet #CPH10K.

Læs mere om CPH Women’s 10K og tilmeld dig her

Se billeder fra 2015 her

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Nike Marathontest 2
15 km - Søndag den 1. marts kl. 9.30
Pris: kr. 170,-
Tilbud: Nike Marathontest 2+3 = kr. 275 (spar 105,-)

Nike Marathontest 3
21,1 km - Søndag den 5. april kl. 9.30
Pris: kr. 210,-
Tilbud: Nike Marathontest 2+3 = kr. 275 (spar 95,-)


Wings for Life App Run
Løb så langt du kan, for dem der ikke kan
Søndag den 3. maj kl. 13.00 - 16.00
Inkl. gratis T-shirt til de 200 første tilmeldte

Breakfast Run i Tivoli
30 minutters velgørenhedsløb i Tivoli - lørdag 16. maj kl. 10.00
Løb for at støtte Børnecancerfonden - maks. 500 pladser

Se alle løb