20. august – 26. november 2024

Kickstart

Kickstart

Nedtælling til start

:::

Praktisk information

 • Dato & tid

  20. august – 26. november 2024 kl. 17.30

 • Distance

  Gradvist op mod 5 km

 • Pris

  220 kr.

 • Sted

  Idrætshuset, Gunnar Nu Hansens Pl. 7, København Ø

Kom godt i gang med løb

Kickstart er et 15-ugers forløb for dig, som gerne vil opleve eller genfinde løbeglæden sammen med andre. Her er der plads til løbere på mange niveauer – uanset om man aldrig har løbet før, eller måske er på vej tilbage efter en skade eller en pause.

Du behøver ikke at være i løbeform for at være med. I løbet af de 15 uger bygger vi stille og roligt formen op, så du undgår overbelastning eller skader. I begyndelsen sker det ved en sund kombination af løb og gang, indtil dine muskler, sener og led har vænnet sig til de nye udfordringer.

Og når de 15 uger er overstået, løber vi alle 5 kilometer sammen. For mange lyder det som en drøm, men med hjælp fra de dygtige trænere på kickstart bliver det virkelighed.

Få nye værktøjer med hjem

Undervejs kommer du desuden til at lære en række vigtige værktøjer, du kan tage med videre, og som har stor betydning for din udvikling og glæde som løber.

Det kan være øvelser og gode råd til: 

 • Opvarmning
 • Udstræk
 • Tekniktræning
 • Styrketræning
 • Motivation

… og meget mere.

På Kickstart har vi også stort fokus på at styrke det sociale fællesskab. Vi løber i grupper og snakker og hygger efter træning, så du kan godt regne med at få en masse nye løbevenner. Når forløbet er slut, fortsætter mange deltagere derfor tit at fortsætte på et af Spartas andre hold, hvor der er masser af muligheder for at træne med andre.

Tid, sted og træning

Kickstart løber over 15 uger. Der er fællestræning hver tirsdag kl. 17:30, men for at du får fuld udbytte af forløbet, anbefaler vi, at du træner derhjemme 1-2 gange i ugen. Derfor modtager du også et særligt træningsprogram, så du kan passe “hjemmetræningen” ind i din hverdag. Som deltager får du desuden adgang til holdets en lukkede Facebook-gruppe, hvor man fx kan aftale en løbetur med andre ved siden af den ugentlige træning.

Vi mødes i Idrætshuset på Gunnar Nu Hansens Plads 7, 2100 København Ø.

Herefter løber vi en tur i og omkring Fælledparken, hvor der vil være forskellige træningsindslag undervejs.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til træner Ina Rasmussen og Merete Røder på [email protected].

Trænerne

Ina Rasmussen

Træner siden 2014 og blev senere også træner på marathon- og halvmarathontræning om søndagen, samt fartholder ved CPH Marathon og CPH Half. Hun lægger vægt på, at det skal være sjovt at komme til træning hver gang.

Merete Røder

Merete begyndte sin løbekarriere i Sparta i 1999. Hun har gennem tiden haft mange træneropgaver – både som fartholder samt begynderløbs- og kvindeløbstræner.

Merete har de sidste 20 år været Spartas frivilligkoordinator og har derfor en finger med i alle løbeevents. Merete brænder for, at løb er en ting, man gør sammen, og at vi sammen bliver bedre løbere.

Inge Bendix Madsen

Inge har været medlem af Sparta siden januar 2010. Hun løb sit første (af mange) maratons blot 6. måneder senere. Inge elsker at løbe og snakke med andre, og hun er stensikker på, at løb samler mennesker på tværs af alt.

Per Nielsen

Per har været i Sparta siden 2015, hvor han blandt andet har været træner på Five Star-holdet. Per er nu træner på bakketræning i Dyrehaven om lørdagen, løber / cykler med en blind løber. Per har løbet alt fra 100 meter til ultraløb, men har døjer slidgigt, så har droslet lidt ned.

Caroline Skovgaard Dahl

Caroline har løbet i Sparta siden 2019, hvor hun startede på begynderholdet (Kickstart). Hun har også brugt begynderholdet/Kickstart i 2022 til en genoptræning efter skade.

Kickstart er derfor også til dig som bare gerne vil igang med at løbe efter en pause. Caroline er meget aktiv i Sparta i forhold til at skabe det sociale fællesskab bl.a. som arrangør af Spartas årsfest. Klubben giver rig mulighed for en masse gode løbekammerater.