11. januar 2023 kl. 17.30

Sparta begynderhold

Sparta begynderhold

Praktisk information

 • Dato & tid

  11. januar 2023 kl. 17.30

 • Distance

  Vælg mellem start 11. januar og start 19. april

 • Pris

  220 kr.

 • Sted

  Idrætshuset, Gunnar Nu Hansens Pl. 7, København Ø

Om Begynderholdet

Begynderholdet er et 10-ugers løbeforløb for alle som gerne vil opleve eller genfinde løbeglæden sammen med andre. Du skal ikke være i løbeform for at komme på holdet. Der kræves ingen løbeerfaring, og vi venter altid på sidste mand eller kvinde. Det vigtigste på begynderholdet er, at du får en en succesoplevelse og en positiv og motiverende start på løberlivet.

I løbet af de 10 uger bygger vi formen op stille og roligt med en kombination af gang og løb for til sidst at kunne gennemføre 5 km løb.

Tid, sted og træning

Et forløb varer 10 uger, og der trænes hver onsdag kl. 17:30. For at du får det fulde udbytte af forløbet, skal du træne derhjemme 1-2 gange i ugen. Du får derfor et komplet træningsprogram, så du selv kan passe din “hjemmetræning” ind i din hverdag.

Vi mødes i Idrætshuset på Gunnar Nu Hansens Plads 7, 2100 København Ø, hvorefter vi løber i og omkring Fælledparken.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til træner Rikke Jeberg på [email protected].

Trænerne

Rikke Monefeldt Jeberg

Leder af Begynderholdet og medlem af Sparta siden 2008. Hun har været træner på holdet siden 2011. Hendes engagement, smittende humør og løbeglæde er til stor motivation for spirende løbetalenter. Motto: Man fortryder aldrig en løbetur.

Maja Christoffersen Holm

Har været medlem af Sparta siden 2009, hvor hun også løb sit første maraton. Maja har deltaget flere gange i løbeugen på La Santa og fulgt Spartas uddannelsesprogram for trænere.

Merete Røder

Startede sin løbekarriere i Sparta i 1999. Hun har gennem tiden haft mange træneropgaver – både som fartholder, begynderløbs- og kvindeløbstræner. Merete har de sidste 20 år været Spartas frivilligkoordinator, og har derfor en finger med i alle løbeevents. Merete brænder for at løb er en ting man gør sammen og vi sammen bliver bedre løbere.

Inge Bendix Madsen

Inge har været medlem af Sparta siden januar 2010, og løb sit første af mange maratons blot 6. måneder efter. Inge elsker at løbe og snakke med andre, og er stensikker på at løb samler mennesker på tværs af alt.

Britt Lindblad

Britt har løbet i Sparta i 13 år og elsker det sociale ved løb og at se hvor meget løberne udvikler sig når de begynder at løbe på Sparta’s hold. Hun motiveres af at der er plads til alle slags løbere i klubben.

Jan Kjærsgaard Sørensen

Jan er en passioneret løber i godt 30 år heraf de 20 i Sparta. Søndagsfællestræningen hjælp ham gennem sit første maraton i 2000 og var grunden til at han meldte sig ind. Jan har fået et hav af løbeoplevelser og venskaber for livet. Nu nyder han at kunne hjælpe nye løbere med at få styr på løberiet.