• Sted

Idrætshuset, Gunnar Nu Hansens Pl. 7, København Ø

Om Begynderholdet

Begynderholdet er et 10-ugers løbeforløb for alle, som gerne vil opleve eller genfinde løbeglæden sammen med andre. Du behøver ikke at være i løbeform for at komme på holdet. Der kræves ingen løbeerfaring, og vi venter altid på sidste mand eller kvinde. Det vigtigste på begynderholdet er, at du får en en god oplevelse og en positiv og motiverende start på løberlivet.

I løbet af de 10 uger bygger vi stille og roligt formen op med en kombination af gang og løb, så du til sidst kan gennemføre 5 km løb.

Tid, sted og træning

Et forløb varer 10 uger, og der trænes hver onsdag kl. 17:30. For at du får det fulde udbytte af forløbet, skal du træne derhjemme 1-2 gange i ugen. Du får derfor et komplet træningsprogram, så du selv kan passe din “hjemmetræning” ind i din hverdag.

Vi mødes i Idrætshuset på Gunnar Nu Hansens Plads 7, 2100 København Ø. Herefter løber vi i og omkring Fælledparken.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til træner Rikke Jeberg på [email protected].

Trænerne

Rikke Monefeldt Jeberg

Leder af Begynderholdet og medlem af Sparta siden 2008. Hun har været træner på holdet siden 2011. Hendes engagement, smittende humør og løbeglæde er til stor motivation for spirende løbetalenter. Motto: Man fortryder aldrig en løbetur.

Merete Røder

Startede sin løbekarriere i Sparta i 1999. Hun har gennem tiden haft mange træneropgaver – både som fartholder, begynderløbs- og kvindeløbstræner. Merete har de sidste 20 år været Spartas frivilligkoordinator og har derfor en finger med i alle løbeevents. Merete brænder for, at løb er en ting, man gør sammen, og at vi sammen bliver bedre løbere.

Inge Bendix Madsen

Inge har været medlem af Sparta siden januar 2010. Hun løb sit første (af mange) maratons blot 6. måneder senere. Inge elsker at løbe og snakke med andre, og hun er stensikker på, at løb samler mennesker på tværs af alt.

Britt Lindblad

Britt har løbet i Sparta i 13 år. Hun elsker det sociale ved løb og ikke mindst at se, hvor meget løberne udvikler sig, når de begynder at løbe på Sparta’s hold. Hun motiveres af, at der er plads til alle slags løbere i klubben.

Jan Kjærsgaard Sørensen

Jan er en passioneret løber med omkring 30 års erfaring i løbeskoene – heraf de 20 under Spartas faner. Søndagsfællestræningen hjælp ham gennem sit første maraton i 2000 og var grunden til, at han meldte sig ind. Jan har fået et hav af løbeoplevelser og venskaber for livet. Nu nyder han at kunne hjælpe nye løbere med at få styr på løberiet.

Ivan Gudkov

Ivan har løbetrænet i mere end 30 år, hvor mange af dem har været i Sparta. Løb har givet ham mange store oplevelser, hvor fokus de sidste år har været på ultraløb. Det er en fornøjelse for Ivan at kunne give glæden ved løb videre til andre, især som fartholder på Copenhagen Marathon og CPH Half.