Tilmelding, levering og ordre

Hvordan tilmelder jeg mig et løb?

Du kan læse om alle Spartas løb samt tilmelde dig dem i løbsoversigten. Du kan også gå direkte til tilmeldingen via sparta.dk/run_page

Hvis du kun vil tilmelde dig selv eller flere personer enkeltvis, skal du vælge “Online tilmelding”.

Hvis du vil tilmelde en gruppe samlet på én ordre, skal du vælge “Gruppe-/virksomhedstilmelding”. Ved denne løsning kan du vælge, om du selv vil registrere alle løbere i gruppen, eller om de enkelte løbere selv skal have mulighed for at registrere sig via et særligt link.

Hvornår får jeg mit startnummer?

Dit startnummer bliver enten sendt til dig med posten, eller du skal hente det i informationen / på expoen inden løbet.

Forud for et løb vil du altid modtage et startkort per e-mail med konkret information om udsendelse / afhentning af startnumre.

Såfremt du retmæssigt har tilmeldt dig et løb, vil vi altid kunne udstede et nyt startnummer i informationen inden et løb.

Hvad skal jeg fremvise for at få udleveret mit startnummer?

Hvis du afhenter dit startnummer på løbsdagen, skal du huske at fremvise det startkort, som du modtager på e-mail eller SMS. Du kan vælge at printe startkortet, eller du kan fremvise det på din telefon.

Er du tilmeldt Telenor Copenhagen Marathon med studierabat, skal du huske at medbringe og fremvise gyldigt studiekort. Bemærk, at studiekortet skal være gyldigt på tidspunktet for afhentning af startnummer.

Hvornår er sidste frist for tilmelding?

Som regel lukker online-tilmeldingen nogle timer før start. Derefter er det, såfremt der ikke er udsolgt, muligt at tilmelde sig i information ved starten, som regel mod et eftertilmeldingsgebyr på 20 kr.

Hvis der er expo i forbindelse med løbet, lukker online tilmeldingen, når expoen åbner. Herefter kan man altid tilmelde sig på expoen helt frem til løbsstart, såfremt der ikke er udsolgt.

Hvis vi må melde udsolgt til et løb, lukkes der for alle tilmeldingsmuligheder, både online og fysisk salg.

Kan jeg ændre min ordre?

Du har mulighed for at ændre på dine personlige oplysninger efter tilmelding. Det gør du ved at vælge det pågældende løb på denne liste sparta.dk/run_page og dernæst trykke på “Rediger tilmeldingsprofil”. Bemærk at du skal betale et gebyr, hvis du ønsker at overdrage dit startnummer til en anden person.

Hvis du ønsker at foretage en ændring, som ikke kan lade sig gøre i din tilmeldingsprofil, bedes du i stedet kontakte kundeservice på [email protected]

Kan jeg fortryde mit køb og få pengene retur?

I henhold til Forbrugeraftaleloven om handel på internettet har køber ingen fortrydelsesret, hvad angår køb af rekreative fritidsaktiviteter.

Det er dog muligt til alle løb arrangeret af Sparta at overdrage dit startnummer til en anden person mod et nærmere bestemt gebyr. Læs mere her

I tilfælde af aflysning på grund af force majeure eller myndighedspåbud, som Sparta ikke kan pålægges ansvar for, er der ikke mulighed for refundering af startgebyr og omkostninger i forbindelse med arrangementet.

Er du ved en fejl blevet tilmeldt til et løb to gange, bedes du rette henvendelse til kundeservice på [email protected]