Posted

1298 løbere havde trodset det våde og blæsende forårsvejr og stod klar på startstregen, da starten gik til Nike Test 2. De 15 kilometer i og omkring Fælledparken er traditionen tro en god test frem mod Telenor Copenhagen Marathon, og dagens løb viste, at formen bestemt er rigtig god mange steder.

Vindertiden hos blev herrerne blev så flot som 47:08 min., og det var Simon Holbek Køningsfeldt fra HMRC, som var første mand over stregen. Blot tre sekunder senere kom holdkammerat Emil Holm og på tredjepladsen kom endnu en HMRC-løber, nemlig Christian Okkels, som tilbagelagde de 15 km på 48:19 min.

Hos kvinderne var Maria Ahm fra Sparta, som også er udtaget til VM i cross, hurtigste kvinde. Hun krydsede målstregen efter 55:19 min, og det var præcis 30 sekunder hurtigere end Sandra Lorentzen fra HMRC. På tredjepladsen kom endnu en Sparta løber, nemlig Cecilie Mikkelsen, der kom i mål i tiden 55:55 min.

Top tre herrer

1: Simon Holbek Køningsfeldt, 47:08 min.

2: Emil Holm, 47:11 min.

3: Christian Okkels, 48:19 min.

Top tre kvinder

1: Maria Ahm, 55:19 min.

2: Sandra Lorentzen, 55:49 min.

3: Cecilie Mikkelsen, 55:55 min.

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

Tilmeld dig CPH Half 2019

 

 

DHL Stafetten København