Posted

Vil du være frivillige ved den store royale løbefest i København og Frederiksberg 2. pinsedag?

Deltagerantallet slår alle rekorder, når Royal Run løber af stablen 2. pinsedag (mandag den 10. juni).

Derfor er der brug for endnu flere hjælpere til at skabe rammerne om denne festlige begivenhed for alle danskere. Og du kan være med?

Giv en hånd på Expoen

Hvis du har lyst til at være en del af eventet, så har du bl.a. mulighed for at hjælpe til på Royal Run Expoen, som foregår i dagene op til løbet (fra torsdag den 6. juni til søndag den 9. juni). Her er du med til at dele startnumre eller T-shirts ud til til de mange spændte løbere.

Vagterne varer ca. 3-4 timer og foregår ved Sparta Hallen på Gunnar Nu Hansens Plads 11 på Østerbro. Expoens åbningstider er fra torsdag den 6. juni kl. 14-19, fredag den 7. juni kl. 12-19 samt lørdag og søndag 8.-9. juni fra kl. 10-18.

Frivillig på dagen

Skal du ikke selv løbe med til Royal Run, har du en unik mulighed for at blive hjælper på selve løbsdagen, hvor der er aktiviteter både formiddag og aften.

Vi søger særligt hjælpere til start- og målområdet, fx til udlevering af medaljer til de stolte løbere.

Sådan melder du dig til

Hvis du vil være frivillig, så kan du kontakte officialsansvarlig Merete Røder på [email protected] for at tilmelde dig, eller hvis du har spørgsmål.

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Make a Mark CPH (Aflyst)
Løb 5 /10 km i Fælledparken, så kvinder kan stå stærkere
Lørdag den 20. juni fra kl. 17.00
Alle kan løbe med! (også mænd)

Se alle løb