Posted

Den 26. juni afholder Sparta Copenhagen Athletics Games, hvor bl.a. andet hækkeløber Sara Slott Petersen vil stå ansigt til ansigt med én af sine evige konkurrenter, tjekken Zuzana Hejnová.

De har mødt hinanden mange gange, blandt andet i OL-finalen i 2016, hvor Sara Slott Petersen vandt sølv, mens Zuzana Hejnová blandt andet har vundet VM to gange.

Sara Slott Petersen og Zuzana Hejnová tilhører begge den absolutte verdenselite, når det drejer sig om kvindernes 400 meter hækkeløb, og den 26. juni mødes de ved Copenhagen Athletics Games (CAG) på Østerbro Stadion, som arrangeres af Sparta Atletik og Motion.

“Når Sara og Zuzana er i form, tilhører de begge top 10 i verden, og de kan til august meget vel blande sig i top 3 ved EM. Så det er en dyst, vi virkelig ser frem til i et i forvejen meget stærkt besat stævne, som blandt andet også byder på en 19-årig sydafrikaner, der i år har løbet 10,18 sekunder på 100 meter,” siger Henrik Paulsen, sportschef i Sparta Atletik & Motion.

Store navne jagter EM-kvalifikation

Udover den meget spændende dyst på kvindernes 400 meter hæk, byder CAG også på en lang række af dansk atletiks allerstørste navne.

På programmet er blandt andet Ole Hesselbjerg, som deltog ved OL i 2016, og Andreas Martinsen, som jagter EM-kvalifikationen på 110 meter hæk.

“Sidste år satte jeg dansk rekord ved CAG, så jeg har rigtig gode minder fra netop dette stævne, og I år håber jeg på, at jeg kan klare kvalifikationskravet til EM, hvilket kræver, at jeg løber under 13,70 sekunder,” siger Andreas Martinsen som tidligere har været i finalen ved EM, og hvis danske rekord lyder på 13,50 sekunder.  

Copenhagen Athletics Games afvikles på Østerbro Stadion i København den 26. juni fra klokken 18.00 – 21.00. Dørene åbnes kl 16.00, hvor Danmarks kamp ved VM mod Frankrig vises på storskærm.

Atletikaften afsluttes med 5 km motionsløb

Efter nogle højintense timer med international atletik, afsluttes aftenen med det stemningsfulde Mikkeller Aftenløb, som er et 5 km motionsløb for løbere på alle niveauer.

Start og mål er på Østerbro Stadion, hvor deltagerne efter målgang kan slukke tørsten med en kold øl fra Mikkeller og en grillet pølse, mens en DJ sørger for god stemning.

Læs mere om aftenens program

Følg med på Facebook

Følg med i Facebookeventet for Mikkeller Aftenløb og CAG.

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Mini Marathon
1 og 2 km familieløb og børneløb – Lørdag den 15. maj 2021 kl. 11.00 - 14.30

Se alle løb